• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

19.06.2017

13:01

MILAN SEVERINI SISA KRV! A mali Keba je malo nervozan!

Estrada

MILAN SEVERINI SISA KRV! A mali Keba je malo nervozan!

Podeli vest

Igor Kojić je označio Severininog bivšeg izabranika Milana Popovića kao osobu koja ju je psihički maltretirala i "proždirala njenu energiju". Mali Keba stao je u zaštitu svoje supruge koja je nedavno izgubila veći deo starateljstva nad sinom Aleksandrom, koga može da viđa svega 165 dana u godini.

O Popoviću...
Tu je došao neko zle energije, samoživ, sebi bitan a drugima nebitan lik, i sisao je, uzimao, krao i proždirao njenu energiju
Citat iz knjige "Bekstejdž" koji je objavio Igor Kojić

Da bi joj olakšao pakao kroz koji prolazi, Igor je na Instagramu objavio delove knjige "Bekstejdž" u kojoj je autor Milan Alavanja Đole opisao Popovićevo ponašanje prema Severini i njihovom sinu:

-... Tu je došao neko zle energije, samoživ, sebi bitan a drugima nebitan lik, i sisao je, uzimao, krao i proždirao njenu energiju. Nisam to odmah primetio, ali pre početka probe izvodim Seve na binu kao i mnogo puta pre toga, a ona krhkog glasa pita: "Đole, gde mi je dete? Hoću da ga zagrlim pa da počnemo probu. " Osoba koja sisa energiju ne želi da ga dovede do bine, već da Seve dođe u svlačionicu. Tada mi se otvorila slika šta se dešava i zašto je tužna - citirao je Kojić knjigu u kojoj je "srpski kralj bakra" opisan kao samoživ energetski vampir.

Severina trenutno prolazi veoma teške trenutke jer prema poslednjoj odluci suda, Popović nije dužan da je obavesti gde im je sin. Hrvatska pevačica sme Aleksandra da nazove samo jednom dnevno, i to tačno u 20 sati, a ako zakasni nekoliko minuta, krši privremenu meru.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sandra

pre 6 godina

Dete nije ničija svojina, a zakonska obaveza roditelja je da brinu o njemu. Severina misli kada ga je ona rodila da niko nema pravo da ga uzme. Sud je uzeo u obzir da je dete više sa očuhom nego sa ocem pa je promenio odluku o starateljstvu što je potpuno ispravno. Sada mora da smanji i alimentaciju. Od para za dete, koje dobije od Popovića mogli su da žive i Severina i njen muž.

slinavko

pre 6 godina

On se nasao da pametuje o tudjem detetu.Otac mu ne priznaje svoje dete a on bi sad da zabrani da neciji otac vidja svoje dete.\n

Rade

pre 6 godina

O čemu to "mali Keba"? Svaki otac kao i majka ima pravo da bude sa svojim detetom. Šta je tu nenormalno? Možda i jeste u našoj tradiciji, ali hvala Bogu eto ima i odgovornijih ljudi i finanasijksi situiranih koji krše stara pravila. Bravo za Popovića ! A taj sto ga je prozvao energetskim vampirom iste je kulture kao i Keba ( i Sverina koja bi, zamislite molim vas , da poljubi sina pred nastup ) ma dajte molim Vas. To je upravo ključ napora Popovića da odvoji dete od estrade i estradnog načina života, silnih fotki koje su njih dvoje izbacivali na početku veze. Sve pametne javne ličnosti sklanjaju decu od medija.

Opet Ja

pre 6 godina

Vampir si ti mali žbiru! Milan je brižan i požrtvovan otac koji ima pravo da odgaja vaspitava i raduje se sa svojim sinom podjednako kao i majka! Blago djetetu koji ima takvog oca a i njoj bi trebalo biti drago,ali ne,nije-njoj je krivo!!! Jer Milan želi i voli dijete ali nju nije želio da oženi!!! E u tom grmu leži zec,mali Kebo i još manja Severina!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija