• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.06.2017

22:07

(FOTO) SISE U PRVOM PLANU! Maja Nikolić prvo bez gaćica, sad i bez brusa!

Estrada

(FOTO) SISE U PRVOM PLANU! Maja Nikolić prvo bez gaćica, sad i bez brusa!

Podeli vest

Pevačica Maja Nikolić koja trenutno sedi u crvenoj fotelji na ružičastoj televiziji je nakon objave fotografije gde se vidi da je bez gaćica nastavila da provocira u istom stilu

Ona je novom provokativnom fotografijom izazvala burne reakcije na društvenim mrežama.

Ako je sudeći po komentarima gde mnogi smatraju da je prethodnom fotografijom preterala, kada je pozirala u haljini koja je jasno odavala da ne nosi gaćice. 

Maji se izgleda to dopalo te ona ne prestaje da zaprepašćuje sa golišavim objavama.

Pevačica je ovaj put skinula bukvalno sve sa sebe, bar što se tiče gornjeg dela, pa je onda napravila selfi na kom je u prvi plan istakla ogromne gole grudi.

Kako se čini, fotografiju je napravila prilikom izlaska iz tuš kabine, ili bar tokom presvlačenja.

U svakom slučaju, reakcije koje je Maja izazvala bile su različite, pa dok jedni misle kako je prelepa, drugi smatraju da je prešla granicu dobrog ukusa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija