• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

28.07.2017

18:44

(INFORMER PAPARACO) CECA TAJNO U CRNOJ GORI! Pevačica posle nastupa ostala u Budvi!

Estrada

(INFORMER PAPARACO) CECA TAJNO U CRNOJ GORI! Pevačica posle nastupa ostala u Budvi!

Podeli vest

Ražnatovićeva spava u svom stanu u Budvi. Uslikali smo je na večeri sa ćerkom Anastasijom i prijateljima u Porto Montenegru

Svetlana Ceca Ražnatović već šest dana boravi tajno u Crnoj Gori! Pevačica je prošle nedelje imala koncert u klubu "Top hil", posle kog je ostala u Budvi. Brojni novinari i paparaci od kojih vrvi celo Primorje bili su ubeđeni da se folkerka vratila u Srbiju.

Ne smeta deci

Ražnatovićeva je danima uspevala da umakne fotografima, međutim ekipa Informera ju je uhvatila u Porto Montenegru.

Sa ćerkom
Ceca se danima ne odvaja od ćerke Anastasije, svuda idu zajedno

Ceca je uživala u večeri sa svojom ćerkom Anastasijom, prijateljicama i dva nepoznata muškarca.

- Kada nastupa u "Top hilu" Ceca uglavnom odmah posle nastupa ode na aerodrom i vrati se u Beograd. Ovo je zaista izuzetak da se gotovo nedelju dana zadržala u Crnoj Gori. Uželela se Anastasije jer se već neko vreme nisu videle. Prvo je Tasa bila na Kipru, sada je sišla u Budvu, tako da su stalno bile razdvojene - kaže izvor Informera blizak pevačici.

Zoran Sinko

On objašnjava kako folk zvezda provodi dane na primorju.

Anastasija uživa u noćnom provodu

Bez obzira na to što se trudi svaki slobodan momenat da provede sa majkom, Anastasija ipak ne odustaje od noćnih provoda. Cecina naslednica se često može videti u najpopularnijim klubovima u Crnoj Gori. 

- Ceca boravi u svom stanu u Budvi. Anastasija i Veljko tokom leta uglavnom budu tu sa svojim društvom. Ona ne voli da im smeta, pa zato ode u hotel kada ima neki nastup. Međutim, deca su je ubedila da ostane sa njima. Ceca je uglavnom u stanu, ponekad ode na neku privatnu plažu, a večeri koristi da se vidi sa prijateljima iz Crne Gore - prenosi naš sagovornik.

U sredu uveče, kada ju je uhvatio naš paparaco, Ceca je bila top doterana. Obukla je usku crvenu haljinu, tigraste cipele, kosu je podigla u punđu. Tokom cele večeri je pušila, ispijala mohito i smejala se šalama svojih prijatelja.

Nema slikanja

Zoran Sinko

Kada smo prišli bliže, uspeli smo bolje da je fotografišemo i da ošacujemo šta je večerala sa društvom. Iako se može pohvaliti odličnom linijom, pevačica nije klopala salate, već je navalila na pomfrit i meso. U restoranu je bila zaštićena od neumornih fanova, jer osoblje nije dozvoljavalo da joj bilo ko prilazi i traži da se fotografišu. Čak i kada je Ceca htela da izađe u susret svojoj publici, oni su zamolili prolaznike da joj ne prilaze zbog ostalih gostiju.

CECA KONAČNO PROGOVORILA O SVOJOJ INTIMI: Smuvala bih se i sa KONOBAROM, AL MI MUŠKO NE TREBA!

 

 

 

Zoran Sinko
Zoran Sinko

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sergey

pre 6 godina

Kako zena nezna da se obuce.Nikako da se otarasi Zitoradja style.\n

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija