• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.09.2017

17:57

LUKAS OBJAVIO POTRESNU PORUKU O ĆERKI VIKTORIJI: Zlato tatino, ne daju mi da te vidim i čujem!

Estrada

LUKAS OBJAVIO POTRESNU PORUKU O ĆERKI VIKTORIJI: Zlato tatino, ne daju mi da te vidim i čujem!

Podeli vest

Pevač Aca Lukas prolazi kroz težak period. Njegove najveće strepnje, da neće moći da bude blizu svoje ćerke Viktorije, su se donekle obistinile

Nakon što mu je određena zabrana prilaska Sonji, njegova i dalje zakonita supruga je izgleda odlučila da mu ne dopusti da viđa niti čuje ćerku Viktoriju. Njegovoj naslednici je oduzet telefon.

"Zlato tatino, sada tata ne može da te vidi i čuje. Ali, dušo moja jedina, ako u ovoj zemlji ima zakona za tatu, biće ga i za mamu! Uskoro će tebe tvoj tata zagrliti, poljubiti i biti sa tobom do mile volje. Viki, volim te i niko nikada neće stati između nas pa makar to bila i tvoja mama. Voli te tvoj tata", napisao je Lukas na svom instagram profilu.

(VIDEO) LUKAS ZAPRETIO BIVŠOJ ŽENI: Mrzim Sonju, tek sad ću da je KAZNIM!

 

 

Pevač već nekoliko dana ne može da se pomiri sa činjenicom da mu nije dozvoljeno da viđa svoju ćerku, a još veća bol usledila je kada je njegovoj mezimici oduzet mobilni pa više ne mogu da budu ni tim putem u kontaktu.

Podsetimo, Lukas se nakon navodnog fizičkog nasrtaja na suprugu Sonju prijavio u policiju i prihvatio nagodbu. Osuđen je na deset meseci uslovnog zatvora sa rokom provere od tri godine i 18 meseci zabrane prilaska gospođi Vuksanović.

SONJA PROGOVORILA O RAZVODU SA LUKASOM: Zavolela sam ga, ali javna ličnost TRAŽI DA IMA FANA, što ja nisam i ne mogu toliko da se izopačim!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija