• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

08.09.2017

20:50

KARLEUŠA NIJE IMALA MILOSTI PREMA DARI: K..vo, ne možeš da se igraš sa mnom!

Estrada

KARLEUŠA NIJE IMALA MILOSTI PREMA DARI: K..vo, ne možeš da se igraš sa mnom!

Podeli vest

Jelena Karleuša ni po koju cenu ne želi da zakopa ratne sekire s bivšom drugaricom Darom Bubamarom. Naprotiv! Pevačica žestoko uzvraća verbalne udarce na svaku Darinu izgovorenu reč o njoj

Ovoga puta, JK je isprovociralo to što je Dara izjavila da se njih dve svađaju zbog marketinga.

- Mala ku*vo, ne možeš da se igraš sa mnom, čak i da želiš- poručila je JK, što su mnogi protumačili kao poruku upućenu Dari Bubamari.

Dara se tokom celog jučerašnjeg dana nije javljala na telefon zako da nije poznato kako je ona prokomentarisala poruku.

Inače, ovo nije prvi put da Jelena žestoko udari na Bubamaru. Ona je, podsetimo, pre dve godine Dari uputila otvoreno pismo u kojem ju je žestoko izvređala zbog toga što ju je u jednoj emisiji nazvala kozom koja je ljubomorna na nju.

PERVERZNA DARA BUBAMARA: Pevačica otkrila šta sve radi u seksu!

- Radojka, vreme je da jednom zauvek stvari nazovemo pravim imenom i da te stavimo na tvoje mesto. Da li si ti, nesrećnice, sa silikonskim dupetom posred grudi i facom matorog štakora dala sebi za pravo mene da vređaš. Ti, mukice, pevaš po gradskim kafanama, raznoraznim birtijama za smešne pare pred 50 ljudi! Nemaš nijedan koncert u karijeri. Sve što ti imaš je auto na lizing i stan na kredit u Lisičjem potoku, tri strahotne "filip plejn" krpe sa cirkonima kupljene od šanera, pseću dužinu nogu i šiške koje nabacuješ od temena pa do pola njuške da koliko-toliko sakriješ rugobu! - napisala je JK i dodala:

- Shvati da si u svakom smislu te reči ružna! Podjednako i fizički i duševno. Ti si jedan običan ku*ac koji iritira gladni narod bajkama o bogatstvu! A istina je da nemaš, mukice, ama baš ništa sem onog što će ti banka oduzeti jer ne plaćaš redovno rate. Neobrazovana, ne znaš ni padež da ubodeš, ali da vređaš ljude znaš?! Sad si dobila vrednu lekciju koja ne košta ni puno ni malo, već nema cenu. Za kraj, još jednom me pomeni, dajem ti reč da će svi saznati strašne detalje tvog privatnog života - zapretila je JK pre dve godine na Fejsbuku.

OROSTIO JOJ PORNO PROŠLOST! Dara Bubamara se, ipak, NE RAZVODI od supruga Milana!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija