• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs

11.11.2017

11:29

LUKAS I SONJA U KRES KOMBINACIJI! Ovako im je lepo i osećaju se slobodno? NIŠTA OD RAZVODA?

Estrada

LUKAS I SONJA U KRES KOMBINACIJI! Ovako im je lepo i osećaju se slobodno? NIŠTA OD RAZVODA?

Podeli vest

Naime, folker i dizajnerka su, kako saznajemo, nakon skandaloznog razvoda, prijave za porodično nasilje i prevara, uplovili u vezu bez obaveza. Bliski prijatelji dojučerašnjeg para tvrde kako njih dvoje upražnjavaju seks i posle odluke da ne žive više zajedno

- Sonja sve češće prespava kod Ace. U početku su to krili od svih zbog problema koje su imali, ali su ih prijatelji vremenom razotkrili. Prilikom jedne šale koju je na Acin račun uputio prijatelj, pevač je priznao da se viđa sa Sonjom, a čak mu se i poverio kako su se dogovorili da se viđaju sve dok im je lepo. S druge strane, tako mogu da žive svoj život i da ne opterećuju jedno drugo - govori blizak Lukasov prijatelj i dodaje:   

- Njih dvoje i dalje žive na dve adrese, Lukas je u njihovom stanu na Voždovcu, dok je Sonja sa ćerkama na Bežaniji. Za sada ne planiraju zvanično pomirenje, niti da se ponovo nastane na jednoj adresu zato što im je ovako lepo, a i osećaju se slobodno - završava priču izvor.   

Novak Đurović

Kako dalje saznajemo, bivši/sadašnji partneri novonastali odnos čak ne kriju ni od dece, koja navijaju da se oni pomire. Sofija tako, prema tvrdnjama upućenih, sve češće poziva Lukasa kod njih u dom da prespava i ruča, a Viktorija insistira da prilikom viđanja sa ocem tu bude prisutna i Sonja. Ni jedno ni drugo se za sada ne protive ovakvim dečjim zahtevima, a da su odnosi izglađeni, govori i činjenica da je Sonjina ćerka iz prvog braka nedavno lansirala robni brend čije je Lukas zaštitno lice.

BRINE O PASTORKI I POSLE RAZVODA! Lukas i dalje pomaže Sonjinoj ćerki!

Da bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevača i njegovu bivšu suprugu, ali do zaključenja broja oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.   

Podsećamo, Srpski telegraf nedavno je prvi obelodanio pomirenje Lukasa i Sonje kada je uslikao bivše supružnike na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" prilikom povratka iz Diseldorfa. Folker se tada nevešto izvlačio da je on došao sa ćerkom Viktorijom svojim, a Sonja svojim avionom (!?!).

Kako stvari trenutno stoje, sve je izvesnije da do najavljenog razvoda neće ni doći.                  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija