• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

19.01.2018

19:09

NABOLA DVA ČOVEKA U GLAVU! Milica Todorović ŠOKIRALA priznanjem!

Estrada

NABOLA DVA ČOVEKA U GLAVU! Milica Todorović ŠOKIRALA priznanjem!

Podeli vest

Milica Todorović priznaje da ume da bude i veoma agresivna kad joj "padne klapna", pa čak i da bije! Pobednica druge sezone takmičenja "Zvezde Granda" otkrila nam je da je čak dva puta nabola nekog pesnicom u glavu, i to jer su je lagali i pravili budalom

Nabila nokte u dlanove

- Najlakše pucam na glupost i laž. Kad me neko pravi budalom i ja mu još dam do znanja da znam šta je istina, a on i dalje tera po svom... E, onda bijem! Do sad se to, hvala Bogu, desilo samo dva puta - započinje Milica priču i objašnjava kako je došlo do toga da udari nekog:

- Ne sećam se konkretno šta je bio problem, ali znam ko je osoba koja je dobila pesnicu u glavu. Pokušavao je da me slaže za neku glupost. I ja mu sve vreme objašnjavam da znam istinu, da sam svojim očima videla to nešto, više se i ne sećam detalja. Ne, on zapeo da me ubedi. To natezanje je trajalo ne znam ni sama koliko, i onda sam samo osetila kako mi iskače žila na vratu, bila sam pred pucanjem. Ruka se sama namestila u pesnicu i znam da sam zamahnula iz sve snage i nabola ga u glavu. Malo se zateturao, al je ostao na nogama. Puno mi treba da se iznerviram do te mere da mi padne mrak na oči, ali kad se to desi - spašavaj se ko može!

Pevačica je tom prilikom platila danak neiskustvu, povredila je ruku

Iz sve snage

Ruka se sama namestila u pesnicu, i znam da sam zamahnula i udarila iz sve snage

Milica Todorović

zato što nije znala da namesti pesnicu.

- U životu se pre toga ni sa kim nisam tukla. Ja sam u teoriji, preko filmova, znala kako se namešta ruka u pesnicu. Tako sam i uradila, ali nisam savila prste kako treba, pa sam malo nabila nokte u dlanove, ali sam to ispravila prilikom sledećeg nokauta. Ono što je najbitnije - nisam se pokajala jer sam znala da sam sto posto ispravno postupila - ističe Todorovićeva.

Ruka sama krenula

Slična situacija se desila i drugi put, pre tri godine, kada je Milicu pokušao da prevari jedan saradnik.

- Isto se radilo o istini i laži. Zabrljao je i počeo da me ubeđuje kako nije njegova krivica, i da je sve okej, da bi posle par minuta došli do toga da sam ja kriva, iako sa tim poslovnim delom nisam imala apsolutno nikakve veze. I još kad mi je rekao da ja sledećeg puta povedem malo računa jer je mogao da ispadne haos da on nije reagovao, ruka je sama poletela - objašnjava folkerka.

Odvikavam se od psovanja

Milica otkriva da ima jako lošu naviku - često psuje! Popularna pevačica se trudi da se odvikne od toga, ali kako kaže, zasad joj to ne polazi za rukom.

- Od svoje 13. godine bavim se ovim poslom i uvek sam bila u društvu muškaraca, koji po prirodi psuju. Tako sam i ja počela, ali sam skapirala da to baš i nije damski, i zato pokušavam da bar malo to iskontrolišem. Umem da potkačim i familiju i sve uzduž i popreko - priznaje Milica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija