• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

10.02.2018

14:01

BRENIN SIN DOŽIVEO KLINIČKU SMRT! Igrao je tenis, a ONDA SE SAMO SRUŠIO!

Estrada

BRENIN SIN DOŽIVEO KLINIČKU SMRT! Igrao je tenis, a ONDA SE SAMO SRUŠIO!

Podeli vest

Stefan Živojinović doživeo je kliničku smrt tokom nedavnog boravka u Americi

Stefan je krio od roditelja Brene i Bobe da je u Majamiju posle nekoliko sati tenisa pao u nesvest na terenu i da su lekari Hitne pomoći posumnjali na trominutnu komu kardiološke prirode.

- Da, to se desilo u Majamiju, samo sam pao i dalje ne znam ništa. Prekid filma. Trajalo je kao večnost, a oni mi kažu da sam svega nekoliko minuta bio u nesvesti. Prijatelj je odmah zvao Hitnu i oni su rekli da liči na kliničku smrt. Ma nemam pojma. Ništa mi nije bilo - potvrdio je Stefan za Svet i naglasio:

- Nisam nikom javio jer je to nebitno i može svakom da se desi. Ma gde sam smeo da kažem Breni, ja sam bio u Americi, a oni u Srbiji, da džaba izlude od brige. Uradio sam kompletne analize i zdrav sam kao dren, lekari Hitne pomoći su pogrešili. 

Sve se desilo pred Novu godinu, kada je Stefan bio pod stresom oko spota i nove pesme "U drugom životu". Zbog toga je navodno i otišao u Ameriku na odmor, koji za njega podrazumeva danju sport, a noću izlaske po klubovima. Stefan je potvrdio da je došlo do greške u dijagnozi američkih doktora.

- Nije to bilo toliko strašno koliko je lekarima Hitne pomoći na prvi pogled delovalo. Više je to bilo padanje u nesvest. Rekao sam Breni i Bobi nakon nekog vremena šta se dogodilo. Ćutao sam jer nisam želeo da ih opterećujem. Dovoljno sam im stresa naneo za života da sada mogu da se maksimalno potrudim da ih poštedim svega što ne mora da ih brine -rekao je Brenin naslednik.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija