• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

09.03.2018

21:12

PRIJA POTPISUJE PREDBRAČNI UGOVOR? Pevačica otkrila detalje venčanja!

Estrada

PRIJA POTPISUJE PREDBRAČNI UGOVOR? Pevačica otkrila detalje venčanja!

Podeli vest

Aleksandra Prijović, buduća gospođa Živojinović, nedavno je objavila veridbu sa svojim partnerom Filipom Živojinovićem i to putem društvenih mreža

Dijamantski prsten zasijao je jače od sunca, a Prija je ponosno istakla da ju je Brenin sin konačno zaprosio. Aleksandra je otkrila detalje venčanja, koje će svakako obeležiti ovu godinu.

- Nas dvoje smo tek počeli sa pripremama za svadbu, a što je najvažnije, počeli smo na vreme. Izabrali smo datum, za koji smo se zajedno odlučili - kaže Aleksandra i priznaje da dan koji su izabrali nema nikakvu simboliku.

- Nismo se vodili time da datum svadbe ima neke veze sa dešavanjima koja su obeležila naš odnos. Jednostavno nam se svidelo da to bude u junu. Vikend pre venčanja i posle venčanja sam slobodna, tako da se sve poklopilo - kaže pevačica.

Aleksandra kaže da uveliko razmišlja o tome koga će od kolega angažovati da peva na svadbi i nada se da će njihov kum Aco Pejović biti najveseliji gost.

- Već tražimo ko će od kolega biti zadužen za muzički deo. Ipak je tada letnja sezona, a tada svi imaju zakazane tezge. Ipak, znate kako se kaže - da kum nije dugme, e, pa ja očekujem da će se Aco Pejović dohvatiti mikrofona. (smeh) Što se mene tiče, to ne moram ni da pričam, zapevaću sigurno - kaže pevačica.

Iako se o predbračnom ugovoru mladog para dosta pisalo, Aleksandra, kako kaže, sa Filipom još nije pričala na tu temu.

- Mi zaista nismo došli do tog dela. Niti sam ja razmišljala o tome, niti Filip. Naravno, biće vremena, sešćemo i porazgovarati o svemu - zaključuje pevačica.

U poslednjih nekoliko nedelja šuškalo se o Aleksandrinoj trudnoći, a ona kaže da ne bi imala ništa protiv da rodi malog Živojinovića.

- Ako je suditi po onome što se piše, ja sam rodila već petoro dece, samo ih krijem. (smeh) Šalu na stranu, nije istina da sam u drugom stanju. Ne bežim od toga, ali zaista nisam trudna. Ne bih bila prva na estradi koja je u jeku karijere zatrudnela i rodila dete, jer je to najlepše što može da se desi u životu svake žene. Kada bih ostala trudna, čak i da znam da će dete uticati na moju karijeru i njen tok, ne bih se bunila i ne bih bila manje srećna - kaže pevačica i priznaje da još nije odabrala venčanicu.

- U velikom sam problemu što se tiče izbora venčanice koju ću poneti. Mnogo sam komplikovana i treba mi vremena da se odlučim i kada se spremam za TV gostovanja, a ne za sopstveno venčanje - rekla je kroz osmeh Prijovićeva, koja je na pitanje da li bi nosila venčanicu u kojoj se Brena udala za Bobu rekla:

- Što se Brenine venčanice tiče, svakako ćemo nas dve razgovarati na tu temu. Ona je jedna od onih koje ću među prvima pitati za mišljenje - kaže Prija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija