• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.03.2018

14:11

SAŠU POPOVIĆA POKRAO DUŽNIK! Kuću direktora "Granda" obili profesionalci!

Estrada

SAŠU POPOVIĆA POKRAO DUŽNIK! Kuću direktora "Granda" obili profesionalci!

Podeli vest

Pljačku sefa gazde 'Granda' Saše Popovića najverovatnije je organizovao njegov kolega koji mu duguje velike pare, verovatno više od milion evra

Taj dužnik je za pljačku angažovao vrhunske profesionalce koji tokom ulaska u Popovićevu vilu i obijanja sefa nisu ostavili ni jedan jedini otisak ili bilo koji drugi trag.

Ovo je, kako saznajemo, radna pretpostavka policijskih inspektora koji rade na istrazi pljačke u Popovićevoj vili na Bežanijskoj kosi.

Nema tragova
Lopov nije ostavio ni jedan jedini trag, očigledno su to bili profesionalciIzvor Informera

Iz kuće jednog od najmoćnijih ljudi na ovdašnjoj estradi odnet je sef u kojem su se, kako je potvrdio Popović, nalazili važni dokumenti i satovi u vrednosti od oko 100.000 evra. Pretpostavlja se da su ti 'važni dokumenti' zapravo ugovori o pozajmicama na osnovu kojih gazda 'Granda' potražuje novac. Saša Popović je, inače, poznat po tome da često pozajmljuje velike pare ljudima sa estrade, ali i iz politike i biznisa. Priča se da Popović za te pozajmice naplaćuje i visoke kamate, ali za to nema nikakvih dokaza.
- Saša je pozajmljivao pare i prijateljima i poznanicima, ali nisu mu svi vraćali na vreme. Zbog toga policija sumnja da iza pljačke sefa stoji osoba koja mu duguje poveću svotu novca - priča za naš list izvor iz policije.

SAŠA POPOVIĆ PROGOVORIO POSLE PLJAČKE: Tačno je, ODNELI SU MI SEF, ali u njemu NIJE BILO KEŠA!

Informer

Lopov je uspeo da izvede pljačku a da ne ostavi ni jedan jedini dokaz.
- Krađa koja se dogodila u Popovićevoj kući delo je profesionalnih pljačkaša, to je jasno kao dan. Sašina kuća je jedna od najbolje obezbeđenih u naselju Bežanijska kosa, sa rampom i obezbeđenjem koje je čuva, a tu su i sigurnosne kamere. Međutim, lopov nije ostavio niti jedan jedini trag i otisak po kom bi policija mogla da ga nađe. Pljačkaši su čak znali i precizan raspored kamera i ugao pod kojim snimaju, tako da nijedan snimak nije od koristi u istrazi. Nema nikakve sumnje, to su vrhunski profesionalci - kaže naš sagovornik iz policije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Kako doslo ...tako otislo...Prohujalo s vihorom...

nIKOLA

pre 6 godina

Kamatas znaci,ko je uzeo neka mu je sa srecom.

Doris

pre 6 godina

Malo mu je para od granda nego I zelenasi nije mi ga zao zasto lopovi ne opljackaju nekog sirotana bata Sale IMA lovu!

Teodora

pre 6 godina

Naivna izjava. Ko je znao raspored kamera ne treba mu da bude profesionalac. Možda je i diletant-amater, al je znao raspored. I dete od tri godine zna da se snadje u kući (stanu) čiji raspored poznaje, a nije nikakav profesionalac. A zanimljiv mi je podatak da je odneta kasa "sa satovima". Čuj ovo: čovek poseduje više satova!!! Svi mi, smrtnicii, imamo samo jedan život i jedno vreme trošimo, a gosp. Saša ih ima desetak... Da se prekrstiš.

Adam

pre 6 godina

Želim mu da pronađe krivce a poreski organi da provere gde je kupio satove i ako je uneo u zemlju dali je prijavio carini jer su navodno satovi vredni preko 100.000 EU.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija