• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

27.04.2018

18:07

SEVERINA PORUČILA MILANU POPOVIĆU: Moj sin Aleksandar je Hrvat i slaviće "Oluju"!

Estrada

SEVERINA PORUČILA MILANU POPOVIĆU: Moj sin Aleksandar je Hrvat i slaviće "Oluju"!

Podeli vest

Severina Kojić poručila Milanu Popoviću da njihov naslednik Aleksandar treba da obeležava zločinačku akciju u kojoj je proterano 250.000 Srba

Pevačica Severina Kojić poručila je srpskom biznismenu Milanu Popoviću da je njihov šestogodišnji sin Aleksandar Hrvat i da će slaviti zločinačku akciju "Oluju"!

Bivši partneri ovih dana preko svojih advokata vode pravi rat oko toga u koju će osnovnu školu upisati mališana. Dok Milan predlaže Američku internacionalnu školu u Zagrebu, gde bi Aleksandar učio nastavu na engleskom jeziku, Severina insistira da to bude državna ustanova, gde će im sin sticati znanje na hrvatskom.

Žrtva diskriminacije

Kao glavni argument protiv klasične hrvatske škole Popović navodi to što bi njihov sin mogao da ima probleme jer mu je otac Srbin.
- Deca u školi koju Severina predlaže obeležavaju dan pada Vukovara i Aleksandar bi mogao da bude izložen diskriminaciji vršnjaka - stoji u dopisu koji je srpski "kralj bakra" poslao pevačici preko advokata.

Public

Popović: Ja ću finansirati privatnu školu

Biznismen Milan Popović poručio je Severini da će on finansirati Aleksandrovo obrazovanje u privatnoj ustanovi, kao i da je već kupio stan u blizini škole kako bi mališanu olakšao odlazak tamo.
- Za njega je dobro da uči u razredu sa još desetak učenika i ima punu pažnju učitelja, da je bezbedan i na sigurnom, naročito ako se radi o detetu poznatih roditelja, koje po prirodi stvari trpi veći pritisak okoline nego druga deca - objašnjava Popović.

Njemu je ubrzo, isto preko pravnog lica, stigao Severinin odgovor u kom piše da će njihov sin svakako slaviti akciju "Oluja", u kojoj je oko 250.000 Srba proterano iz Hrvatske!
- Pre svega, Aleksandar je Hrvat, pa nema razloga da bude žrtva diskriminacije drugih Hrvata. Godišnjicu pada Vukovara, godišnjicu 'Oluje' i slično, obeležava cela Hrvatska, te je reč o delu istorije o kome će Aleksandar, kao i svako drugo dete učiti u školi - poručila je pevačica, očigledno zaboravljajući da je trenutno u braku takođe sa Srbinom, Igorem Kojićem, sinom folk pevača Dragana Kojića Kebe.

Uči maternji jezik

Severina je potom dodala kako je važno da Aleksandar bude okružen decom svoje nacionalnosti.
- Detetu bi društvo iz razreda bilo pretežno hrvatske nacionalnosti, a Aleksandar je Hrvat, koji od rođenja živi u Zagrebu i u njegovom interesu je da prvenstveno uči hrvatski jezik. On je u vrtiću počeo da uči da piše na hrvatskom, a u osnovnoj školi mora savršeno da nauči prvenstveno svoj maternji jezik, a tek potom i strane - stoji u odgovoru pevačice srpskom "kralju bakra", u prepisci njihovih advokata.

Aleksandra i Igora vodila u Međugorje
Instagram

Na dan obeležavanja 20. godišnjice "Oluje" 2015. godine Severina je sa Igorom i Aleksandrom posetila Međugorje, mesto gde su ustaše za vreme Drugog svetskog rata ubijale Srbe! Dok su Hrvati pre tri godine slavili etničko čišćenje, njih dvoje su bez blama obišli ovo mesto koje se nalazi u BiH. Tamo su odveli i tada trogodišnjeg Popovićevog sina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 5 godina

Sponzorušo, tvoj sin, t.j. vaš sin je DETE, i nije uredu da se prepucavate-mrzite i ucenjujete jedno drugo vašim DETETOM! Od te vaše " ljubavi " silno će ga boleti i srce i glava! Prvenstveno mislite-volite vaše dete a vi kako hoćete!

Goran

pre 5 godina

Momentalno joj zabraniti ulazak u Srbiju i proglasiti je "personom non grata"

lakiii

pre 5 godina

Nemam reci. Pa ne mogu da verujem da nesi politicari angazuju da nam peva po trgovima i da se veselimo uz njene pesme dok ona slavi Oluju. Pa kad ce te se braco politicari dozvati pameti i poceti da mislite svojom glavom. Pa posle ove izjave ako je tacna treba je proterati iz Srbije i zabraniti ulazak istih. Svi u okruzenju su nacionalisti jedino smo mi kvazi patriote. Pa dokle vise

David

pre 5 godina

Sam je birao koga će ženiti. Ako je njemu svejedno u kojoj će crkvi njegov sin biti kršten Severini to nije bilo svejedno. Žena drži do svoje tradicije svog Ja. Više sreće Milane sa drugom ženom.

Djumbir

pre 5 godina

Јадна ли је мајка и теби Милане а и овом Кебином малом . Потурица је увек била гора од Турчина . Па тако и ова ћерка бившег Србина . А Александар , бог га помигао , ваљда че кад одрасте схватити ко је .

Poli

pre 5 godina

A Keba i mali Keba slave li i oni Oluju? Treba Seve i sveki da povede u Kroaciju svi da slave Oluju 3 dana. A mozda tamo i da ostanete svi. Kebine nekretnine ustupiti na koriscenje porodicama kojima su Hrvati oteli kuce tokom Oluje. Makar dve porodice da se skuce.

zora

pre 5 godina

Nije mi jasno da ovu zenu jos neko tretira za nesto.

Srpkinja

pre 5 godina

E Srbijo i ovakva fufa tebi ovuda seta i provocira a ovog majmuna kojica i da ne spominjem.

dr

pre 5 godina

Врло интересамтна изјаве г.Северине, њен син ће славити ОЛУЈУ. Чује ли неко из МУП-а ово, зар се овако може говорити у Србији. Зар вам није доста поламилиона избеглих, зар вам није доста превођења дјеце у катиличанство у Хрватској. Наравно нико не реагују, а и зашта би па то се не тиче Србије. То су неки Срби са запада, а њих смо требали само док смо били у кризи па смо им отимали пакете хуманитарне помоћи. Више србија води бригу о Ромима него о Србима западно од Дрине и Дунава.

Aleksandra

pre 5 godina

A mi i dalje treba da idemo na njene koncerte i da joj placamo ogromne sume za nastupe...

Mena

pre 5 godina

Sada je sve jasno. Oni koji prave karijeru u Srbiji a iz nekadasnjih bivsih republika, treba da je prave odakle su. Jos nisam cula xa je neko sa estrade uz Srbije pravio karijeru u Hrvatskoj. Prema tome Severina cuvaj svoje dete i daleko od Srbije. Dosta nam je pljuvanja od vas grvata a svi jurite u Srbiju. Zaistra, treba voditi racuna ko se sa kim zeni ili udaje.

Tanja

pre 5 godina

Ako je otac srbin a majka hrvatica kako je dete cist hrvat.To u realnom zivotu ne moze tako da se naziva.On ce se sa osamnaest godina izjasniti sta je.I taj Milan biznismen,pametan covek,nasao je sa kim ce da radja dete.Slusala sam njegove intervjue i njene.To nije profil zene za taj tip muskarca.Od tolikih devojaka covece...

Himalajac

pre 5 godina

Plod se naziva po semenu, ne po njivi. Šta se njene njive tiće može se nazvati Vela Luka jer nema ko nije uplovio u nju. Krava je krava pa bila i ljubićasta Milka.

Coa

pre 5 godina

Severina i pamet??Alo pevaljko poslušaj malo svog bivšeg muza ipak je on biznismen a ti pevaljka!!

SARA

pre 5 godina

VUCKOVIC JE SRPSKO PREZIME VRATI PDBSCI GA. UZMI HRVATSKO PREZIME. PROGLASITI TU SPONZORUSU PERSONA NO GRATA.ZA SRBIJU

Pomracenje uma

pre 5 godina

Pa vi trk na njen koncert sutra. Trkoooooommm

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija