• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

17.05.2018

20:31

(FOTO) KAĆA I OGNJEN VIŠE NE KRIJU DA SU U VEZI! Procurio snimak na kom se pevačica i fudbaler ljube

Estrada

(FOTO) KAĆA I OGNJEN VIŠE NE KRIJU DA SU U VEZI! Procurio snimak na kom se pevačica i fudbaler ljube

Podeli vest

Katarina Grujić i Ognjen Vranješ više ne kriju da su u vezi. Pevačica je nedavno otpočela romansu sa fudbalerom AEK-a iz Atine, ali je za medije rekla da joj je bosanskohercegovački sportista samo prijatelj

Bez obzira na to što ona nije htela javno da priča o njihovoj vezi, Ognjen, koji je odlepio za Katarinom, objavio je video na Instagramu na kom se vidi kako ljubi pevačicu, ali ga je ubrzo obrisao.

Međutim, mi smo uspeli da printskrinujemo snimak pre nego što ga je fudbaler uklonio, a potom smo pozvali Kaću kako bismo joj rekli da je sada jasno kao dan da su zajedno, jer imamo dokaz.

Katarina u početku nije htela ništa da kaže.
- Znate i sami da ne pričam o privatnom životu - rekla nam je pevačica, a kada smo joj predočili da imamo dokaz, promenila je ploču.
- Pa eto, slika govori više od 1.000 reči - kroz smeh je rekla Grujićeva, koja uživa u novoj ljubavi.

PEVAČICA RASTURILA BRAK BOSANSKOM FUDBALERU: Kaća se srela sa ženom svog dečka na aerodromu!

printscreen




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gagi

pre 5 godina

A ja sam mislio da je ova cuvena "pevacica" - smerna i da nikad ne bi posegla za tudjim muzem ali slatka je lova fudbalera.....

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija