• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.06.2018

12:42

(VIDEO) ONA IM JE POMUTILA UM! Kada vidite kakva BOMBA je napravila opštu pometnju i to u ringu!

Estrada

(VIDEO) ONA IM JE POMUTILA UM! Kada vidite kakva BOMBA je napravila opštu pometnju i to u ringu!

Podeli vest

Mlada pevačica Katarina Didanović ne prestaje da intrigira javnost, što zbog veoma atraktivnog izgleda, što zbog nove duetske pesme “Moj muškarac” u kojoj je glas ukrstila sa trenutno najpopularnijim izvođačem rap i regeton zvuka Stefanom Đurićem Rastom

Naime, danas je svetlost dana ugledala njena nova pesma, koju potpisuje pozanti reper. Iako pesma nosi naziv “Moj muškarac” jasno je koliko je ova mlada dama spremna da se do kraja izbori za ono što njoj zaista i pirpada.

-Nemojte da sada od mene pravite opasnu devojku. (smeh) Iako sam u spotu veoma opasna i spremna da u ringu pokažem šta to sve znam, zadovoljna sam što ste pomislili da sa mnom nema šale. To je jasan pokazatelj da sam dobro iznela ulogu u spotu i da mi je gluma takođe bliska. – kratko se našalila pevačica koja danas ima dovoljno razloga za slavlje.

Promo

-Presrećna sam kako je krajnji rezultat ispao. Mariljivo sam radila na pripremi i samoj realizaciji ovog projekta. Imala sam Rastinu bezrezervnu podršku i drago mi je da smo na pravi način dočarali kako to izgleda kada se devojka bori za svog muškarca. (smeh) – dodala je atraktivna pevačica.

Promo

Dok je javnost spekulisala ko je Katarinin muškarac, lepa pevačica do kraja je ostala misteriozna uz napomenu da joj je sada karijera na prvom mestu i da je predstojeći period veoma važan za nju.

Promo

-Fokusirana sam na promociju nove pesme i spota. Paraleno ću se družiti sa publikom na nastupima ali i vredno raditi na novom projektu koji već najavljujem za septembar. Ali idemo redom. –

Nema sumnje da će mnogi muškarci ovo leto često gledati njen novi spot dok će svakako pesma iza koje stoje ova dva mlada izvođača brzo naći put do srca mnogobrojne publike. Kako to sve izgleda ali i zvuči pogledajte u nastavku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija