• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

25.06.2018

10:34

ODRALA MU KOŽU! Emini Jahović nakon razvoda MILIONI, Mustafu papreno koštao kraj braka!

Estrada

ODRALA MU KOŽU! Emini Jahović nakon razvoda MILIONI, Mustafu papreno koštao kraj braka!

Podeli vest

Pop zvezde Emina Jahović i Mustafa Sandal su nakon deset godina braka odlučili da stave tačku na sve ono što su imali i svako krene svojim putem. Ono što je neizbežno nakon razvoda, jeste da moraju podeliti sve ono što su zajedno stekli tokom braka

Kako su turskim medijima saopštili izvori bliski ovom paru, njih dvoje su se dogovorili da starateljstvo nad sinovima, devetogodišnjim Jamanom i šestogodišnjim Javuzom, pripadne majci, dok će ih otac viđati u dogovoreno vreme. 

Sve dok bude sama, Emina će dobijati mesečnu naknadu za sebe od nepunih 3.000 eura, a ako se ponovo bude udala, izgubiće pravo na nju. I to bi bila najvažnija posledica kraja ove velike ljubavi.

Emina i Mustafapink.rs

Emina i Mustafa

Prema drugoj, zanimljivijoj finansijskoj računici, razvod će koštati oko 12.000.000 eura. Mustafu, pre svega. Emini je pripalo dve trećine velelepne vile u istanbulskoj bogataškoj četvrti Bejkoz, koju su u vreme ljubavi gradili pet godina. Sav nameštaj je dizajnirao tim iz kuće "Armani", a samo u kupatila uloženo je 100.000 evra, jer su umivaonici, kade, džakuzi ručno rađeni.

Ukoliko prodaju ovu građevinu, a procena je da joj cena neće biti niža od tri miliona evra, Emina će dobiti dva, s tim što će od te sume morati da odvoji 50.000 evra za školovanje sinova. 

U roku od četiri godine Mustafa je dužan da joj kupi kuću ili stan u Srbiji u vrednosti 250.000 eura. Takođe, obavezan je da joj osigura automobil vredan do 50.000 eura, svejedno hoće li joj ga kupiti ili iznajmljivati.

Emina i Mustafapink.rs

Emina i Mustafa

EMINA PRIZNALA, NIJE JOJ SVEJEDNO ZBOG RAZVODA: Neće mi biti lako kada Mustafa nađe novu devojku!

Kao bračna tekovina računa se i jahta, koju će Emina moći da koristi tri meseca godišnje. Mustafa će, na ime alimentacije sinovima, mesečno plaćati nešto malo manje od 2.000 evra, a godišnje će za njihov odmor morati odvojiti oko 10.000 eura. 

Jedna od stavki bila je i Eminina kozmetička kuća, odnosno potencijalni prihodi koje bi ona mogla ostvariti sa njom u budućnosti. Posebnom klauzulom precizirano je da to neće umanjiti mesečne alimentacije koje će ona i deca dobijati od Mustafe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija