• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

01.08.2018

17:54

GOCA TRŽAN OTVORILA DUŠU: Mojoj ćerki Leni je dovoljno teško što joj je Ivan otac!

Estrada

GOCA TRŽAN OTVORILA DUŠU: Mojoj ćerki Leni je dovoljno teško što joj je Ivan otac!

Podeli vest

Deca poznatih roditelja uvek su u centru pažnje, što im nikako nije lako. Sa tim mukama nosi se i Lena, ćerka Goce Tržan i Ivana Marinkovića.

Naime, najveći pritisak je nastao kada je njen otac Ivan u rijalitiju saznao da će još jednom postati tata. Kao što je svima poznato, on i Miljana Kulić su tokom boravka u vili "Parovi" saznali da će postati roditelji. To je prva situacija da neko u rijalitiju ostane trudan, što je izazvalo neverovatnu pažnju javnosti.

Naravno, o svemu tome je obaveštena i Goca Tržan. Spekulisalo se kako neće dozvoliti ćerki da na Miljaninu u Ivanovu bebu gleda kao na brata, da će se odreći očevog prezimena i slično, a evo šta ona kaže o svemu.

- Moje dete već ima dovoljno iskomplikovan život zbog toga što sam joj ja majka, a i što joj je Ivan Marinković otac. To je za nju, trenutno, mnogo više od onoga što može da nosi na svojim plećima. Boli me svaki napad na nju i ne želim dodatno da joj komplikujem život zbog novonastale situacije, a isto tako smatram i da niko drugi nema pravo na to. To je moj stav kao Leninog zakonskog roditelja. Ona već sada zna sve, ali o tome ne želi da razmišlja, niti je interesuje. Kada bude dovoljno odrasla da se time zainteresuje, o tome ćemo da razgovaramo nas dve. Za sada to nije naš deo života, mi sa tim nemamo nikakve veze i dužnost mi je da je zaštitim - rekla je Goca.

MILJANA KULIĆ OTKRILA POTRESNU ISTINU! Ivan Marinković ju je tokom trudnoće terao da URADI ABORTUS!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Megi

pre 5 godina

Oво се не односи само на Гоцу Тржан, него на све наше ћерке: отворите четворо очију кад бирате са ким ћете да родите дете. Лако је развести се, али дете никада неће имати равнотежу коју успостављају отац и мајка. Нажалост, данашњи мушкарци нису научени да брину о породици, вероватно лош модел из куће.

Bugi

pre 5 godina

Goco bitno da si ga varala i da te je t....o drugi. Rasa ce te napustiti jer si baba njemu treba mladja koja ce roditi .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija