• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.09.2018

20:01

ANABELA POSTAVILA SUPRUGU OZBILJAN ULTIMATUM: Ili prestani da piješ ili se RAZVODIM!

Estrada

ANABELA POSTAVILA SUPRUGU OZBILJAN ULTIMATUM: Ili prestani da piješ ili se RAZVODIM!

Podeli vest

Andrej Atijas bio je pijan kad je udario Anabelu, zbog čega mu je pevačica zapretila da će ga ostaviti ako se ne odrekne alkohola. Očuh Lune Đogani iste večeri završio mortus pijan u kafani psujući sve žive

Anabela Atijas zapretila je suprugu Andreju Atijasu da će se razvesti od njega ako ne prestane da pije! Očuh Lune Đogani priznao je da je bio pijan kad je u noći između utorka i srede nabo njenu majku pesnicom u glavu, zbog čega su završili u beogradskom MUP-u Rakovica.

I pored Anabelinog ultimatuma, on je iste večeri završio mortus pijan u kafani.

- Andrej se već godinama ne trezni, a kad popije veoma je agresivan. Bio je mrtav pijan i kad se potukao sa Anabelom, odnosno kad ju je udario u glavu, a ona ga potom izgrebala. Ona mu je nakon što su pušteni iz policije rekla da je kap prelila čašu i da će se razvesti od njega ukoliko odmah ne prestane da pije - otkriva za Informer dobro obavešten izvor i dodaje:

Andrej tukao i Gagija

Andrej je pre pet godina pretukao i Anabelinog bivšeg muža Gagija Đoganija. On je prišao frontmenu grupe "Fanki dži" ispred zgrade u kojoj živi i zapretio mu da ih više ne pominje u novinama. Posle kraće rasprave, Sarajlija je nasrnuo na Gagija i udario ga u glavu i grudi.

 

- Umesto da se posle celog skandala pokrije ušima, Atijas je iste večeri izašao u kafanu i napio se toliko da je zaplitao jezikom i jedva stajao na nogama. Stalno je ponavljao: "Ma boli me ku*ac za sve, jel' znaju oni ko sam ja, nameštaju mi aferu, nikog nisam tukao", a zatim je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst, sa porukom:"Evo vam moj demanti".

Prema rečima našeg sagovornika, još pre cele ove frke čelnici Pinka pozvali su Anabelu i Andreja da se priključe megapopularnom rijalitiju.

ANABELA I ANDREJ ATIJAS UHAPŠENI: Pevačica prijavila da je muž UDARIO PESNICOM

- Već neko vreme pregovaraju oko ulaska u "Zadrugu", a Pink im nudi ozbiljnu cifru ako pristanu. Ubeđuju ih da bi bilo odlično za gledanost, ali i njihove džepove, da se priključe Luni, ali i rođaku Adamu Đoganiju i prijatelju Mirku Gavriću. Anabela se ionako već dugo žali da zbog fanova Kije Kockar ne može nigde da radi, jer je svuda miniraju, pa da su joj potrebne pare. Pošto su se opet obrukali poslednjim skandalom, ljudi iz produkcije su im juče poručili da bi se najbolje "oprali" pred kamerama - tvrdi naš sagovornik.

On objašnjava da i pored ovako primamljive ponude Anabelu mnogo brine to što ne može da kontroliše ponašanje svog muža kad popije:

- Plaši se burnih svađa s njim pred milionima gledalaca. Brine je da bi time još više naštetila Luni, kojoj i dalje mnogi zameraju histerisanje i lupanje u prvoj sezoni "Zadruge".
 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija