• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

18.09.2018

19:46

FAJT SUPRUŽNIKA U PRVOM OSNOVNOM SUDU!  NATAŠA: Luka me je tukao; LUKA: Nisam, ti si mene!

Estrada

FAJT SUPRUŽNIKA U PRVOM OSNOVNOM SUDU! NATAŠA: Luka me je tukao; LUKA: Nisam, ti si mene!

Podeli vest

Bekvalčeva ispričala sudiji da ju je Lazukić prebio nakon što ju je nazvao kurvom, a ona mu uzvratila da mu je "mama kurva". Bivši košarkaš se branio da je zapravo on njena žrtva


Nataša Bekvalac i Luka Lazukić juče su se suočili u Prvom osnovnom sudu. Pevačica je u iskazu rekla da je ju je muž prebio pod dejstvom alkohola 14. aprila, a bivši košarkaš je negirao njene optužbe, tvrdeći da je zapravo on njena žrtva!


I Lazukić i Bekvalčeva su u sud stigli sa čitavom svitom advokata - oboje su imalo po četiri branilaca. Dok su ispred sudnice čekali da počne suđenje, Luka je svojoj ženi okrenuo leđa! Pevačica je tada sedela sa advokatima i dadiljom, koja je došla u svojstvu svedoka.

Pronašla mu tajne poruke

Oni su se u sudnici sreli oči u oči i tada je Nataša bez zadrške ponovila sve što je u svojoj tužbi i navela.
- Nataša je ispričala da je Luka pretukao zato što mu je u telefonu našla dopisivanje sa drugim ženama. Ispričala je da ju je vređao nazivajući je kurvom, a da mu je ona uzvratila da je njegova mama kurva. Nataša tvrdi da je to bila inicijalna kapisla da on nasrne na nju i udari je pesnicom u glavu. Nakon toga je, kako je ispričala pred sudijom, uhvatio za kosu, nastavio da je udara pesnicama i naziva kurvetinom - prenosi izvor Informera koji je upućen u detalje suđenja.


Lazukić je pokušao da pobije iskaz majke svoje sedmomesečne ćerkice Katje.
- Luka se pobunio na ove Natašine reči, rekao je da je on žrtva i da je te noći ona tukla njega, a ne on nju! Nataša je tada izjavila da svi njihovi prijatelji znaju da je ona imala strahopoštovanje prema njemu i da u raspravama nije smela da podigne ton na njega, a kamoli da ga udari - prepričava naš sagovornik dešavanja iz sudnice.

NATAŠA BEKVALAC ISKRENO: Ovo sve je jedna velika lekcija za mene, naučila sam da moja sreća ne zavisi od muškarca

Odbio da priča sa ženom

Lazukić je sve vreme gledao u Bekvalčevu, ali je posle ove rasprave odbio da postavlja pitanja svojoj ženi. To pravo su iskoristili njegovi advokati. Njih je, između ostalog, zanimalo ko je plaćao zajednička putovanja.
- Pitali su Natašu ko je finansirao njihove odlaske na Ibicu i u druge gradove. Ona im je objasnila da je njihov prvi odlazak na špansko ostrvo platila ona, i to ne samo za njih dvoje, već i za Lukine prijatelje. Priznala je da je Lazukić finansirao venčanje na istom mesu - zaključuje naš izvor.
Sledeće saslušanje zakazano je za 1. novembar.

(VIDEO) NATAŠA BEKVALAC PONOVO NA SUĐENJU ZBOG NASILJA! Evo kako je Luka reagovao kada ju je UGLEDAO!

Advokati pitali Natu da li je Dači  

i Ljubi pravila ljubomorne scene

Foto: Public

 

Mnoge je u sudnici iznenadilo pitanje advokata Luke Lazukića koje su postavili Nataši Bekvalac.
- Da li ste ranije imali ljubomorne scene sa bivšim muževima Dačom Ikodinovićem i Ljubom Jovanovićem? - pitali su pevačicu, a ona je kratko odgovorila da nije.
Juče je trebalo da iskaz da i dadilja, koja je bila u stanu u noći kad je Nataša pretučena, ali je to odloženo za 1. novembar.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 5 godina

Upalilo joj jednom, vreme je da promeni ploču.

dragan

pre 5 godina

Pusti to Nataša, nego nagovevsti ko je sledeći frajer

Lila

pre 4 godine

Ona da je htela nekog zbog para ne bi sigurno njega izabrala, nasla bi nekoga od milion prebogatih tipova koji bi sve dali da su u njenoj blizini.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija