• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2018

12:32

JAKO ME JE PALILO kad jednom rukom drži knjigu, a drugom prelazi PREKO MOJIH BUTINA! Vendi otkrila DETALJE SEKSA sa Šešeljem!

Estrada

JAKO ME JE PALILO kad jednom rukom drži knjigu, a drugom prelazi PREKO MOJIH BUTINA! Vendi otkrila DETALJE SEKSA sa Šešeljem!

Podeli vest

Dobro je poznato da je pevačica Vesna Vukelić Vendi pre dvadeset godila bila u ljubavnoj vezu sa liderom SRS Vojislavom Šešešljem. Međutim, pevačica posle mnogo godina otkriva sve detalje iz veze ali i kreveta sa ovim političarem

- Ja sam neko ko u privatnom životu ne voli glupiranje i ozbiljan čovek kakav je on bio sa šarolikim temama i požrtvovanim srcem pretstavljao je pravi blagoslov za klesanje mog karaktera - izjavila je Vendi za nedeljnik Afera.

Ona napominje da je do udaljavanja nje i Šešelja došlo "činjenicom da je on ipak tražio ženu preko devojke".

- Raskol koji se stvorio posle godinu dana naše veze posledica je istine da ja nisam tip koji bi vezao maramu ispod brade i ljuljao se na ljuljašci u zlatnom kavezu koristeći i merdevine za kanarince, pojilicu, stajalicu, hranilicu i držač za voće - rekla je Vendi a onda otkrila kakav je Šešelj u seksu:

Foto: printscreen

- Virtouz. Iako je i tada imao višak kilograma bio je razgibaniji od svih kineskih gimnastičara. Međutim, najjača strana mu je bila predigra i nju nije započinjao bez neke dobre knjige. Jako me je palilo kada spusti između nas Solženjicina i njegov "Arhipelag Gulag", uz diskretno svetlo, bio je to fantastičan početak opuštanja. Volela sam dok jednom rukom drži knjigu, drugom da prelazi preko mojih butina. Znao je da mi orošava i telo i duh.

O pojedinim navodima da lider SRS ima ljubavnicu pevačica kaže da Šešelj ne važi za uspavanog čoveka niti je dozvoljavao da se pesimizam i nihilizam instaliraju kroz njegovo biće.

- Kod Voje je seskualni voljni momenat jako važan životni pokretač i ako ga nema nije blesav da sedi kući sa prekrštenim nogama - završila je Vendi.

(VIDEO) ŠEŠELJ BRANI RIJALITI PROGRAME: U njima je atmosfera mnogo zdravija nego u skupštini!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran miljkovic

pre 5 godina

ЈЕБО ВАС ОВАЈ ХАШКИ ОСУЂЕНИК И ИЗДАЈНИК,КОЈИ БИ ОПЕТ ДА СРБИЈУ ГУРНЕ У РАТ,ОВО ЈЕ ЉУДСКО ЂУБРЕ И НАЈВЕЋИ ЛАЖОВ КАО И ПРИМИТИВАЦ.

Petrovic Radetic Gordana

pre 5 godina

U broju od 25.09 u tekstu "Gledao sam smrti u oci" koji je objavio Vas novinar S.Kostic pogodila me je pompezna neistina o smrti moga oca Dusana Radetica.Sa Tozovcem smo veliki prijatelji mada ga ja nisam kontaktirala jer ne verujem da je on rekao ove podatke.Bilo bi lepo kada bi novinar pre objave ovakvog clanka kontaktirao nekog iz porodice(ali to kod nas nije obicaj)Mozda jednog dana kada se bude placala odsteta za napisane neistine koje pogadjaju nas porodicu i decu onih kojih vise nema da demantuju.Ocekujem odgovor Radetic Gordana

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija