• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

04.10.2018

23:10

ANA NIKOLIĆ TRAŽI 500.000 EVRA DA UĐE U RIJALITI: Pop zvezda priprema veliki televizijski projekat!

Estrada

ANA NIKOLIĆ TRAŽI 500.000 EVRA DA UĐE U RIJALITI: Pop zvezda priprema veliki televizijski projekat!

Podeli vest

Pevačicin tim će pregovarati sa Prvom, Pinkom i Hepijem, ali i sa "Junajted grupom", u čijem je vlasništvu kablovski operater SBB

Pevačica Ana Nikolić traži pola miliona evra da bi prodala prava na emitovanje svog rijalitija! Ona uveliko priprema ovaj šou, koji će uskoro početi da snima, ali još nije odlučila sa kojom televizijom će potpisati ugovor.

S obzirom na to da sličan projekat nije viđen u Srbiji, njen tim je siguran da će imati veliku gledanost i da će se sponzori utrkivati da budu deo priče.

- Nikolićeva je platila ozbiljnu produkcijsku kuću koja će raditi na projektu. Angažovan je stručan tim, odličan reditelj, snimaće se sa najnovijom tehnikom. U dogovoru sa ljudima iz njenog tima odlučila je da sami odrade produkcijski deo kako bi rijaliti bio potpuno autentičan. Ana će biti prikazana sa svim svojim vrlinama, manama, slabostima... - kaže izvor Informera koji je odlično upućen u celu priču.

Biće više sezona

Nikolićeva je pristala da poput porodice Kardašijan snimi nekoliko sezona svog rijalitija:

- Ana je prvo mislila da šou bude jednokratan, da u njemu pokaže kako će se vratiti u top formu, međutim, zbog odličnih finansijskih ponuda rešila da je snimi nekoliko sezona svog rijalitija - tvrdi naš sagovornik.

Kako on prenosi, saradnici Nikolićeve će prvo pregovarati sa dve najjače komercijalne televizije, Pinkom i Prvom, međutim, videće šta im nudi i Hepi televizija. U toku su i razgovori sa predstavnicima "Junajted grupe", koja drži SBB.

- Neki sastanci i razgovori su već obavljeni. Ko ponudi bolje uslove, taj će dobiti prava da emituje rijaliti. Nema tu mnogo filozofije. Sigurni su da imaju odličan projekat, koji će pomeriti granice u Srbiji, doneti osveženje na javnoj sceni i izazvati mnogo bure i interesovanja - objašnjava naš sagovornik.

Iz Aninog tima su kao i uvek bili tajanstveni, ali ne poriču da su pripreme za šou uveliko u toku:

- Od Ane uvek možete da očekujete očekivano: iskrenost, čistu emociju, pomeranje granica u bilo čemu što radi, ozbiljnu produkciju. Mi uveliko pripremamo više nekih izuzetno ambicioznih projekata, ali ne možemo za sada da preciziramo o čemu se radi. O novcu nikada nismo govorili, bilo da se radi o visini honorara za nastup, žiriranje u emisijama ili za neke kampanje, pa će tako biti i sada. Poslovne tajne moraju da ostanu poslovne tajne - poručili su nam iz pevačicine pres-službe.

(VIDEO) ALO ŽENO, SABERI SE! Karleuša poslala nikad brutalniju poruku Ani Nikolić za njen 40. rođendan!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TANJA

pre 5 godina

Verujem u njene intelektualne sposobnosti.Da se bavi reziranjem.Verujem da ce biti zabavno.Da vidimo sta mozak jedne pevacice moze da smisli.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija