• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić

16.10.2018

23:04

KARLEUŠA OSULA PALJBU PO POBEDNICI "ZADRUGE": Kija mi ide na ku*ac!

Estrada

KARLEUŠA OSULA PALJBU PO POBEDNICI "ZADRUGE": Kija mi ide na ku*ac!

Podeli vest

Jelena Karleuša smatra da Kristina Kockar treba da ustane i stoji mirno kad izgovara njeno ime. Svi mi kažu da sam luda što uopšte komentarišem tu rijaliti bagru, kaže JK

Jelena Karleuša je osula paljbu po Kiji Kockar - pevačica je pobednicu "Zadruge" nazvala bagrom koja joj ide na ku*ac! Pop zvezda je nastavila žestok rat sa novopečenom pevačicom, jer smatra da ova ne zaslužuje popularnost.

- Svi mi kažu da sam luda što uopšte komentarišem tu rijaliti bagru. Iskreno, mnogo su se raskurčili, mnogo mi idu na ku*ac i mora neko da ih stavi na njihovo mesto. Moj život od Maldiva i svetskog džet-seta do nakazne srpske rijaliti realnosti - poručila je pevačica sa ostrva u Indijskom okeanu, gde odmara s mužem i decom.

Višak vremena

JK smatra da Kija treba da ustane kad izgovara njeno ime!

- Nije problem što me rijaliti polusvet koristi da bi bio u medijima. To je normalno, uvek je tako bilo. Problem je što ne ustanu i ne stoje mirno kad izgovaraju moje ime - poručila je pevačica na društvenim mrežama, čime je izazvala burne reakcije - jedni su je podržali, a Kijini fanovi su je, očekivano, napali.

Ovaj njihov poslednji sukob započet je kad je Kockareva izjavila da JK očigledno ima dovoljno slobodnog vremena da se bavi njome.

Para vrti gde burgija neće: JK ipak nastupa posle Kije

Jelena Karleuša je nedavno izjavila da ne postoje pare za koje bi pevala u klubu u kome su pre nje nastupili rijaliti učesnici, ali je brzo pogazila reč. JK je zapevala u Nemačkoj na mestu gde je mesec dana pre nje koncert imala upravo Kija.

- Razumite me, dali su mi 25.000 razloga da zažmurim na tu njihovu grešku koju neće ponoviti - rekla je JK, aludirajući na to da je te noći zaradila 25.000 evra.

- Ako Jelena ima vremena za prozivanje i ako je njoj to gušt, ima totalnu podršku od mene za tako nešto. Ako joj treba neki materijal da me još isproziva, neka me slobodno nazove, rado ću nalupati gluposti - izjavila je Kija, ali je posle spustila loptu, pa je na Jeleninu prozivku da joj ide na ku*ac, kratko odgovorila:

- Ma važi!

Vidi me sad

Njih dve su u ratu već 84 dana, kad je JK prozvala Kockarevu da je nemoguće da je njena pesma najpopularnija na internetu.

- Znate šta, ako je u Srbiji Kija s onakvim pevanjem, izgledom i harizmom prva u trendingu, ozbiljno razmišljam da uložim lovu u moje dadilje i garderoberku. Pokidale bi! Ja se ne šalim - poručila je tada Jelena, a rijaliti zvezda joj je brzo odgovorila:

- U pravu si, Jeco. Trebalo bi. I ja sam sa 17 godina radila kao garderoberka u klubu. Kačila jakne. Ja se ne šalim. A vidi me sad!

 

POBEDNICA "ZADRUGE " I POP ZVEZDA U ŽESTOKOM RATU! KARLEUŠA: Kija, pokojna si; KIJA: Kačiš se na mene da bi bila u novinama!

 

 

(FOTO) KARLEUŠA U TOPLESU IZBACILA DŽINOVSKU GUZU! Da li je ovo Jelenina NAJPROVOKATIVNIJA SLIKA?

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
micko

pre 5 godina

ona je pripadnik djek -seka sto bi reko bata tika

branko1

pre 5 godina

Smraduljo jedna.I ti nama ides na ku*ac već odavno,pa zbog veza I ostalog čime se služišmoramo da slušamo tvoje pevačko kreštanje I glupave komentare u Grandu,koja samo Saši odgovara.Sve u svemu bolje da začepiš tu smrdaru nego da se*eš.Fuj !

Tanja

pre 5 godina

Ide i nama,ali kakva korist kada nam je podmecete pod nos, svakodnevno...Licno sam prestala da citam ono sto izbacujete o njoj,valjda ce te je vise za Boga miloga skloniti i poslati tamo gde je bila prije nego je muz prevario...

Dijana

pre 5 godina

Ova neobrazovana ulicarka sa N.Bgd a nekome kaze da je polu svet???Pa secamo se mi pesme Ogledalce i kako te je majka progurala takvu bez dara... ajde pali na te Maldive,i da te nikada vise ne vidimo!Ti nas silujes decenijama.Ne ide ti da napravis spektakularan koncert,valjda si shvatila.Mnogo bljujes,pazi da ti se ne odrazi na naj milije ,umislila si da si diva

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija