• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

19.10.2018

12:35

PROGOVORIO MINIMAKSOV SIN! Ovo je istina o ARKANOVOM ŠAMARANJU čuvenog voditelja, a otkrio je i zašto je KARLEUŠA MRTVA ZA NJEGA!

Estrada

PROGOVORIO MINIMAKSOV SIN! Ovo je istina o ARKANOVOM ŠAMARANJU čuvenog voditelja, a otkrio je i zašto je KARLEUŠA MRTVA ZA NJEGA!

Podeli vest

Vladimir Ilić Ila, reper i hiphoper, inače sin Milovana Ilića Minimaksa, poslednjih godina ne pojavljuje se često u medijima

Ipak, u velikom intervjuu za Balkan Info, Ila je bez dlake na jeziku, otvoreno progovorio o svemu sa čim su se suočili on i njegova porodica. Ispričao je o tome kako su mnogi napustili Minimaksa u najtežim trenucima, o svom prijateljstvu sa braćom Lukom i Nikolom Bojović, kao i o Karleuši, Ceci, Arkanu... 

 O MINIMAKSU 

Ćaletu sam govorio da ima osobinu koja mu je ujedno i mana i vrlina - bio je dobar čovek. I eto danas ga niko i ne spominje. Greota. On je pre svega bio novinar i humorista. Posle je počeo da radiju eimsije "Tup tup" i "Mini maks" - minimalno razgovora, maksimalno muzike. Tako je on i dobio nadimak Minimaks.

E posle kreće da radi na televiziji sa emisijama "Minimaksovizija" i "Maksovizija". Inače malo ljudi zna da je njegova želja bila da bude sportski komentator. Hteo bih jednog dana da kad odem u penziju radim kao fudbalski komentator.

O OČEVOJ BOLESTI

On se ovde šetao po svim bolnicama. Vodili smo ga sestra i ja. A u isto vreme mi je majka bila bolesna. Saznao sam sve o svim bolnicama u Beogradu. Ćale je bio jako bolestan, imao je cirozu jetre... hepatitis. Trebalo je da se transplantacija jetre uradi ovde u Srbiji ali tadašnji ministar zdravlja, ne znam kako se zove, nije to dozvolio.

Foto: Informer arhiva

Mi smo imali aparate za transplantaciju tada na VMA a ačovek koji bi to uradio je bio u Kliničkom centru. E sad da dovedete čoveka iz Kliničkog na VMA da to uradi, ili obrnuto, trebala je dozvola ministarstva ali ministar to nije dao. Onda je on čekao na operaciju u Italiji i eto...

Jedina ako mogu tako da kažem dobra stvar u svemu tome je što su zajedno tišli na onaj svet. Majka je umrla u decembru 2004. a ćale u februaru 2005. Mnogo su se voleli... On nije znao da je ona umrla

O LAŽNIM PRIJATELJIMA

Niko kome je Minimaks pomogao nije posle pomogao njemu kad mu je bilo najteže.

Foto: facebook/Vladimir Ilić Illa

O tome govori podatak da sam, kada je mama umrla, dobio duplo više telegrama nego kada je ćale umro. Jer mama kada je umrla, tata bi video te telegrame da je izašao iz bolnice. Onda kad je tata umro ko je imao da vidi te telegrame... Svi su samo iščezli, a kuća nam je bila puna 24 sata dok je otac bio živ.

O BIG LALETU

Big Laleta sam gledao kao drugog ćaleta. Kad nekog volim, volim ga, kad nekog mrzim mrzim ga. On se nikad čovek nije javio. Naljutio se na mog ćaleta jer ovaj nije sredio da ponovo bude na Pinku. A njega jednostavno nisu hteli tamo.

A ćale ga je ovako vukao svuda, hteo da mu učini jer je imao tri sina a to mu je jedini posao bio. Ma ja sam Big Laleta hteo da prebijem al gde da bijem čoveka koji može otac da mi bude.

O KARLEUŠI, CECI, ARKANU I ŠAMARU

Jelena Karleuša je tvrdila da je Arkan šamarao Minimaksa. Tad sam se i zakačio sa njom i rekao sam joj da sisa kur.c i da je za mene mrtva. Ceca se kune da nije bilo tako. Neverujem da bi to Arkan to uradio. Bio je šmeker. Ja mislim da nije to uradio.

Foto: Informer arhiva

Pre jedno 6-7 godina me je Ceca jedno veče pozvala. Reko otkud ona. Tad mi se zahvalila što sam stao na njenu stranu. I ona mi je rekla tada da to Arkan nije uradio.

Arkan je voleo neke zajebane buđave sireve pa je ćale uvek kad bi otišao u Francusku nakupovao bi te sireve za Željka.

O RIJALITIJU 

Mene su zvali u skoro sve rijalitije. Ali ja sam iz nekog drugog sveta. Ja sam normalan po tom nekom pitanju ali sa s druge strane i lud... Neko da me tamo iznervira ubio bih ga tamo odmah, uzeo bih nož i izbo bih nekog...

Da mi neko uradi ko ona što pogodi onog dečka šoljom u glavu. Nisam ja za to da idem tamo da te neko psuje, vređa, pominje mrtve roditelje...

O ĐUSU - OD NAJBOLJEG PRIJATELJA DO KRVNOG NEPRIJATELJA

Đus i ja smo bili najbolji drugari. A on me je debelo zajebao. On je meni danas krvni neprijatelj. Svaka čast njemu što je uzeo pare i da su mu svi živi i zdravi ali je on mnogo loša osoba.

Zajedno smo otovorili radnju, to je bila moja ideja, da prodajemo majice i tome slično... I dok je on bio u Farmi ja sam se dogovorio sa njegovom devojkom. I kad smo otovorili radnju posle par dana smo se zakačili, i on je hteo da mi to zatvorimo. Nije hteo da radimo više. A prvi radni dan smo imali pazara ko da smo radili mesec dana. I on odlučio da me isključi iz posla. I u tri ujutru me zove i kaže da on hoće da uzme robu i da ode iz tog zajedničkog posla. I on se popišao po meni. Ja sam mu rekao da mi to ne radi i dam i je lošije nego kad su mi roditelji umrli... Ali on je ostao pri tome. I glupo je špto ovo pričam na TV ali sam hteo da ga prebijem. Hteo sam da mu nanesem ozbiljne teške telesne povrede.

O PRIJATELJSTVU SA BRAĆOM BOJOVIĆ

Svi kažu da je tih devedesetih bio Arkan najjači ali zna se ko je kralj - Luka Bojović. Njega poznajem i Nidžu pokjnog sam poznavao. Luka je za mene broj jedan.

Foto: Reuters

Tih devedesetih su svi bili krimosi. I poznavao sam mnoge.

Luku i Nikolu znam iz kraja. Ja sam tu na Čuburi živeo ceo život. Sa Nidžom sam bio ultra dobar. Luka je bio i ostao jedan potpuno normalan momak. Kad je Nikola ubijen baš sam se bio smorio. Video sam ga mesec dana pre ubistva i tad smo razmenili brojeve telefona. I dalje mi stoji u telefonu njegov broj.

Pogledajte kompletnu ispovest Vladimira Ilića Ile:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nemanja

pre 5 godina

Da li imate nekoga u redakciji pismenijeg od ovoga ili ove sto kucaju ovaj tekst?Ovoliko gramatickih gresaka je nedopustivo!!!

Just

pre 5 godina

Pa sta ocekujes od jednog Informera, glasila SNS?

cosmoss

pre 5 godina

Pozdrav za ovog momka,nadam se da ce da se uozbilji i da nastavi tamo gde je tata zapoceo i napravio karijeru.bar blizu njegoovg stila .Ima nas koji nisu zaboravili Minimaxa,Dosta sam bio tuzan kad sam cuo da je preminuo,U Bosni je bio idol mnogima.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija