• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

23.10.2018

14:03

NIŠTA OD RIJALITIJA! Ana Nikolić tražila ogromnu sumu novca za emisiju, PA OSTALA BEZ PONUDE!

Estrada

NIŠTA OD RIJALITIJA! Ana Nikolić tražila ogromnu sumu novca za emisiju, PA OSTALA BEZ PONUDE!

Podeli vest

Rijaliti šou Ane Nikolić u kojem je pevačica trebalo da gubi kilograme pred kamerama, po svemu sudeći, neće ni biti snimljen

Nikolićeva je imala u planu da snimi emisiju poput "U korak sa Kardašijanima" i prikaže svoju borbu sa kilogramima. Kako se spekuliše, pevačica je tražila ogroman novac koji nijedna televizija nije spremna da plati.

Njoj je jedna televizija sa nacionalnom frekvencijom ponudila 100.000 evra da snimi deset epizoda, ali je Ana tražila čak tri puta više novca. Iako pevačica smatra da je to pristojna suma s obzirom na njenu popularnost, sa druge televizije su je odmah odbili kada su čuli da traži 300.000 evra, piše "Kurir".

Ana Nikolić ponovo je bila glavna tema tabloida zbog incidenta koji je imala sa bivšim suprugom Rastom, kada je navodno izbacila njegove stvari iz stana.

Ipak, Anina poslednja objava na Instagramu pokrenula je sumnje da su se njih dvoje po ko zna koji put pomirili.

ANA I RASTA PONOVO PRED RAZVODOM! Nakon stravične svađe, reper se iselio iz zajedničkog stana!

Ona je objavila fotografiju na kojoj se vide tri para obuće - muške, ženske i dečje cipele. Na osnovu ove slike fanovi su zaključili da je porodica Nikolić-Đurić ponovo na okupu i da se Rasta vratio u pevačicin stan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikola

pre 5 godina

Njoj je jedna televizija sa nacionalnom frekvencijom ponudila 100.000 evra da snimi deset epizoda, ali je Ana tražila čak tri puta više novca. ________________________________ a sto ta televizija nije toliko novca uplatila fondu za obolelu decu i njihovo lecenje umesto sto je nudila 100,000 eura za neku kafansku pevaljku sumnjivog morala koju je cak i vencani muz napustio?! pa ovoliko ni Ceca sto je kraljica narodno-zabavne muzike ne bi trazila jer se ovim cinom ujedno reklamira i sam autor emisije. ala se ova digla u nebesa, ja mislio trazila 5-6000 eura a malo joj bila ponuda cak i od 100,000 llloolll

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija