• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.10.2018

17:25

(FOTO/VIDEO) ONE SU SPECIJALNE gošće na koncertu Maje Berović!

Estrada

(FOTO/VIDEO) ONE SU SPECIJALNE gošće na koncertu Maje Berović!

Podeli vest

Članice grupe Hurricane biće specijalne gošće na koncertu Maye Berović koji će se održati 2. novembra u Štark Areni

Hurricane čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić. Ovaj nastup je inače ugovoren u Parizu.

Foto: Promo

 

Naime, svi su se pitali zašto je Maya posetila glavni grad Francuske, i istina je da je pao šoping, ali je imala i sastanak sa menadžemntom grupe, te je ugovoreno da devojke u petak nastupe u Areni na njenom koncert.

Foto: Promo

Ekskluzivni kostimi su već spremni, a devojke su sjajno pripremile specijalnu koreografiju za ovaj nastup. U pitanju je medley najvećih svetskih hitova specijalno urađenim za ovu priliku. Posebno je zanimljivo to što će ova saradnja ujedno biti i početak Mayine karijere van granica Balkana.

Naime, Maya je već isplanirala snimanje spotova na Karibima koji su baza devojaka iz grupe Hurricane!

Foto: Promo

Budući da se zna da sa članicama grupe Hurricane treba da sarađuje holivudski producent Belfonte koji je samo zbog njih dolazio u Beograd, izvesno je da će možda upravo i on raditi i sa Mayom Berović pored projekta koji se sprema za Hurricane.  




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija