• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

04.11.2018

10:16

DARKO NE MOŽE DA NAPLATI ODŠTETU OD 65.000 EVRA! Osiguranje neće da isplati novac jer je imao DROGU U KRVI?!

Estrada

DARKO NE MOŽE DA NAPLATI ODŠTETU OD 65.000 EVRA! Osiguranje neće da isplati novac jer je imao DROGU U KRVI?!

Podeli vest

Folker Darko Lazić uspešno se oporavlja nakon saobraćajne nesreće koju je imao pre deset dana, a za to vreme njegova, još zakonita, supruga Ana Sević preživljava pravu dramu

U medijima su se pojavile spekulacije da je Ana od osiguravajuće kuće tražila isplatu novca na račun njegovog udesa, koji bi uzela za sebe. Ipak, kako za "Alo!" tvrdi izvor blizak pevačici, situacija je potpuno drugačija, a Ana je zbog cele ove priče izuzetno potresena. Sada joj se prebacuje i to što ne provodi vreme pored Darka u bolnici, već izlazi s dečkom i putuje.

- Darko i Ana su se dogovorili da svako ima svoj život i da zbog Lorene ostanu prijatelji. Ana je bila uz Darka u bolnici sve vreme, ali sada su tamo njegovi roditelji i devojka Marina, a ona ne želi da se meša u to i da stvara gužvu - kaže izvor  i otkriva pozadinu priče oko novca za osiguranje.

Već nekoliko godina se u domaćim medijima šuška da Darko Lazić zelenašima duguje ozbiljnu sumu. Prema poslednjim informacijama, reč je o 400.000 evra.

- Ana je pre nekoliko godina uplatila životno osiguranje za sebe, Darka i Lorenu. Kada su iz osiguravajuće kuće čuli šta se desilo Darku, oni su kontaktirali s njom i pozvali je na sastanak. S obzirom na to da su dobili izveštaj lekara, gde je konstatovano da mu je u krvi pronađeno 1,39 promila alkohola, te da su pored toga pronađene i nedozvoljene supstance, oni su joj rekli da novac ne može biti isplaćen. Suma koju je Lazić mogao da dobije bila je oko 65.000 evra - kaže za  izvor blizak nekadašnjem paru.

PROGOVORILA MAJKA DARKA LAZIĆA! Otkrila u kakvom je stanju pevač i šta se zaista desilo u bolnici između Ane i Marine

Foto: Informer DN

 

Kako saznajemo, s Anom je kontaktirala Branka, Darkova majka, i pitala je šta se dešava s novcem od osiguranja.

- Ana joj je tada ispričala da su je zvali iz osiguravajuće kuće i da su joj rekli da zbog alkohola i nedozvoljenih supstanci, koji su mu pronađeni u krvi, novac ne može biti isplaćen, jer osiguranje to ne pokriva. No, tada je Darkova majka izgovorila nešto što je Anu ostavilo u šoku. Ona joj je ispričala kako je kontaktirala sa stanarkom koja živi u stanu, koji je Lazić dobio od "Granda", i rekla joj da ubuduće kiriju ne daje Ani, kao što je bilo do sada, nego da je šalje njima, jer im je tih 150 evra potrebno, s obzirom na to da dva puta dnevno dolaze iz Brestača u Beograd. Ana se složila s ovom njihovom odlukom, iako je niko nije pitao za mišljenje, već su na svoju ruku odradili celu priču - kaže izvor i dodaje da je ružno što se sada Ani pripisuje da je htela da novac od osiguranja uzme za sebe, a njegovi roditelji dobro znaju da Darko ne daje nikakve pare za ćerkicu.

 - Novac od kirije bio je jedini siguran izvor prihoda koje je Ana dobijala od Darka, s obzirom na to da on alimentaciju uopšte nije plaćao - kaže naš izvor.

MOJ BORAVAK KOD DARKA U BOLNICI JE MOJA PRIVATNA STVAR! Ana Sević se oglasila i zapušila usta svim ZLONAMERNICIMA!

NOVI DETALJI:

- Pronađene nedozvoljene supstance
- Darkovi roditelji od Ane tražili novac od kirije
- Lazić 11 meseci odbija da se razvede od Ane
- Dugovao 4.000 evra za zdravstveno osiguranje

S druge strane, priča da je Lazić bio bez zdravstvene knjižice, ispostavila se tačnom.

- Darku je "Grand" uplaćivao dve godine poreze i doprinose, a nakon toga, on je postao samostalni umetnik. To je bilo otprilike neke dve godine pre nego što je počeo da se zabavlja s Anom. Nekoliko godina kasnije, ona je saznala da Darko nije u "Grandu", iako je sve vreme mislila da je i dalje kod njih, te je sama uplatila novac za zdravstveno koji on dotad nije uplaćivao. To je bilo 2015. i od tada Darko više nije uplaćivao novac za poreze i doprinose. Bolnički troškovi su bili ogromni, a onda je njegov kum uplatio 4.000 evra na račun zdravstvenog osiguranja, koje je Lazić dugovao, kako bi mogao da se leči besplatno u KBC Zemun - otkriva naš izvor.

Inače, izvori bliski policiji potvrdili su da Darko Lazić, pored toga što već šest godina vozi bez dozvole, ima preko 50 saobraćanih prekršaja za koje nikada nije odgovarao.

(FOTO) ANA SEVIĆ JE BILA UZ DARKA U BOLNICI, a fotografija objavljena na Instagramu je mnogima natela suze na oči

 Darko 11 meseci izbegava razvod
 

Darko Lazić i Ana Sević su i dalje u braku uprkos dogovoru da se razvedu. Naime, folker već 11 meseci izbegava da potpiše papire za razvod braka.

- Darko je pristao na razvod i rekao je da će sve regulisati pravnim putem, te dati ženi i ćerkici Loreni sve što im pripada, ali do toga nije došlo. On se već 11 meseci nije pojavio na velikom broju sastanaka s advokatom koji su bili unapred zakazani - otkriva izvor.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ziko Pop

pre 5 godina

Ako je mogao da vozi tolike godine bez dozvole,uz to pijan, naduvan i nasmrkan a sve uz blagoslov policije i institucija, naplatice on i osiguranje i fizicku i dusevnu bol.Ma on je poznata licnost on je COOL i on je IN. A sada pitanje za moderatora posto znam da komentar nece biti objavljen:" koga sam ja ovim komentarom uvredio,sta je u njemu netacno,lazno ,diskriminatorsko...".

pc

pre 5 godina

Ne leči se besplatno, leči se na račun onih koji imaju plate od 30000,00 dinara i koji plaćaju poreze i doprinose. Da bi se lečio mora biti u osiguranju najmanje šest meseci tako da je ovo pljačka Fonda.

moravka

pre 5 godina

NIGDE U SVETU OSIGURANJE NE PLACA UDES KOJI JE IZAZVAN DROGOM I ALKOHOLOM, SVE TROSKOVE SNOSI LICE KOJE JE PROUZROKOVALO UDES U OVOM SLUCAJU DARKO .URADJENO JE KRIVICNO DELO I ZBOG TOGA SE IDE U ZATVOR.U SLUCAJU KAO STO JE DARKO GDE SU TI PRIJATELJI STO SADA PLACU ,ZASTO NISU PLAKALI I MOLILI DA MU POMOGNU DA NE DODJE DO OVE TRAGEDIJE,SVI VI KOJI STE BILI SA DARKOM ZAKON BI TREBAO I VAMA DA SUDI.

LOL

pre 5 godina

Da li je zaista ocekivao da mu neko da odstetu za sopstvenu glupost?

Marcco

pre 5 godina

Elita, kojoj svi zavide i zele da budu poput njih... a ono, dugovi na sve strane, posejana deca bez sigurnosti da ce nesto imati da pojedu, pozajmljeni automobili skrpljeni selotejpom, dugovi na sve strane.... jad i beda.

pera rogonja

pre 5 godina

Neverovatno je kolko se vi novinari razumete u sve Zakone.Ako nije imao vazacku dozvolu,mogo je da se usere od droge i alkohola.Pisite nesto sto nas interesuje a ne problemi Darka Lazica,o ekonomiji i boljum zivotu u svetu.Ako vam je zao Darka skupite novac i licitega bez glupih informacijama.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

Potpuno ispravno. Osiguranja ne isplacuju ostete u slucaj koristenja bilo kakvih vrsta droga a u slucaju da korisnik dozivi udes-ozljedu . Od ovoga je vaznije da je izasla inormacija da su alkohol i droga bili razlog nesrece. A novinarima da prekinu ovu srceparajucu sapunicu

surovi

pre 5 godina

Što smo DUŽE u priči isplivava sve gore i crnje !!! Pa DOKLE BRE VIŠE !!!! DOKLE ****?????

marija

pre 5 godina

Mislim da je ova vest jedina stopostotno tacna, nije ta Ana tolika sponzorusa koliki je Darko seljak i nezreli bahati majmun. Zelim mu brz oporavak ali i pamet u glavu pre svega. Da nije imao udes, crko bi od shloga za koji mesec. Koliko god cudno zvucalo, mozda mu je ova nesreca spasila zivot.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija