• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: svet

10.11.2018

12:26

ŠOK INTERVJU MILETA KITIĆA: Kija sa dve pesme NE TREBA DA NASTUPA! Ko hoće da gleda, treba da IDE U STRIPTIZ BAR! A onda je progovorio o Rastinom drogiranju...

Estrada

ŠOK INTERVJU MILETA KITIĆA: Kija sa dve pesme NE TREBA DA NASTUPA! Ko hoće da gleda, treba da IDE U STRIPTIZ BAR! A onda je progovorio o Rastinom drogiranju...

Podeli vest

Mile Kitić vraća se starom zvuku, koji mu je doneo najveće hitove, ali priznaje da u tome nema podršku ćerke Elene, koja je postala prava tinejdž zvezda

 - Pesmu Oči moje radio je Pera Zdravković, on mi je radio i Plavu Ciganku, Šampanjac i ostale hitove, pa sam rešio da ga pozovem i vratim se tom stilu. Snimao sam jedno vreme nove, modernije pesme, ali ponekad ubacim neku koja liči na ono staro. Često pitam suprugu i ćerku šta misle o pesmi koju treba da snimim, ali Elena mi kaže da joj se ne sviđa taj stil. To i ja njoj kažem za njene pesme -  kaže Mile.

Znači, ne slušaš Elenine pesme?

“Ne slušam Elenine pesme, kad mi pusti nešto, ja ne znam šta da kažem. Meni je to sve isto, ali vidim da je slušano i ja je podržavam. Buba i Jala su joj radili pesme, i Rasta takođe. Znam da oni nju vole i zato joj rade dobre pesme, ali voleo bih da se za nju čuje i u Americi i da bude mnogo veća zvezda od mene.”

A da tebi oni urade neku pesmu?

“Ja ne bih snimao duet sa Bubom i Jalom ili Rastom, to ne bi bilo dobro jer se mi ne uklapamo. Ja sam prvi krenuo sa Đoganijem i tada su mi se svi smejali, a sada svi oni snimaju sa MC-jevima.”

Plašiš li se za Elenu pošto je često u Rastinom studiju, a on propagira marihuanu?

“Rastina je stvar to što propagira marihuanu. Ja se za svoju ćerku ne plašim, majka joj je radila na vaspitanju i nema šanse da Rasta nagovori Elenu na taj ili bilo koji porok. Ja drogu nikada nisam koristio, mene to ne privlači, čak ni cigarete, ja volim sport. Nikada se nisam čak ni napio.”

Foto: Žarko Radovančev

Da li je tačno da ni dinar nisi dao Rasti za pesme?

“Rasta je naš prijatelj i nije hteo da naplati to što radi sa Elenom. Mi ćemo se njemu odužiti, ima načina za to. On je izuzetan dečko, i što se tiče novca, mi uopšte o tome zasad ne razgovaramo.”

Da li se i posećujete, da li si video malu Taru?

“Ne posećujem Rastu, a ni on mene jer smo zaista u velikim obavezama obojica. Nismo išli na Tarino krštenje jer nas nisu zvali. Ne znam da li je Elena išla.”

Da li si upućen u njegov i Anin razvod?

“Ja Anu znam mnogo pre Raste i sve najlepše mislim i o njemu i o Ani.”

Zašto si zabranio Eleni da nastupa po klubovima i kafanama?

“Ja mislim da je Eleni rano da nastupa jer nema dovoljno pesama, nek sačeka ceo album. To je razlog zašto joj ne dam da nastupa. Sve gazde klubova traže mi Elenu, ali ja kažem tek sledeće godine, posle albuma. Lako je meni ili Šabanu kada imamo toliko pesama, ali ona je još mlada, biće vremena za nastupe.”

Elena ima tri pesme pa ne nastupa, a Kija puni klubove sa dve!

Foto: informer.rs

“Ko je ta žena? Ne poznajem je.”

Pobednica Zadruge 1.

“Aaa, video sam da je stalno na naslovnim stranama, ali prvi put čujem da je pevačica. Smatram da neko ko ima dve pesme ne treba da nastupa. Kada čujem da po klubovima traže pevačice samo da bi ih gledali, ja kažem da idu u striptiz bar i nagledaju se. U klubovima se sluša a ne gleda.”

Može li Elena u Arenu za koju godinu?

“Siguran sam da će je Elena napuniti za dve godine, recimo. Sada nema pesme, ali baš je velika zvezda. Pevaće ona pred prepunom Arenom, a ja ću biti najsrećniji otac.”

Dosta radiš sa MC Stojanom, a neki kažu da on ne zna da peva?

“Stojan zna da peva jer da ne zna, ne bi bio tu gde jeste. I ja sam čuo te priče, ali dečko puni klubove preko i sve rasproda unapred. Neće sigurno neko doći da ga gleda a da ga ne sluša, znači dođu ljudi jer vole njegove pesme. Ja radim sa njim često i dobar smo tandem, gde god da dođemo to bude rekordna posećenost. Mi smo prijatelji od kada je počeo da peva. Stalno mi nudi pesmu, ali nikako da nagazimo dobru.”

Jelena Karleuša te je upravo iskulirala, evo, gledam kako prolazi pored tebe a da se nije javila.

“Pa dobro, ne treba obraćati pažnju na to što se nije javila, mi smo prijatelji. Video sam da je izjavila kako je muzika Južnog vetra šund. Može neko da ne voli tu muziku, ali mora da je poštuje. Pa Milo moje i dalje se peva, i Vuk samotnjak i mnoge druge pesme. Ja se redovno čujem sa Draganom Mirković, pa ako se desi neka pesma, možda opet snimimo nešto zajedno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija