• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

19.11.2018

23:45

FOLKERKA UME DOBRO DA ZADOVOLJI JAČI POL: Muškarci me vole jer sam bomba u krevetu!

Estrada

FOLKERKA UME DOBRO DA ZADOVOLJI JAČI POL: Muškarci me vole jer sam bomba u krevetu!

Podeli vest

Dara Bubamara kaže da momci odlepe za njom zato što ume da im priušti vrhunski seks

Dara Bubamara tvrdi da je muškarci jure jer je mnogo dobra u krevetu! Folkerka objašnjava da tajna njenog uspeha kod jačeg pola leži u tome što ume da im priušti vrhunski seks, pa oni zbog toga načisto odlepe za njom.

Dobar je čovek

Najlepša sam gola

Sebi sam najseksepilnija kada sam gola
Dara Bubamara

- Mene muškarci žele jer sam prava bomba u krevetu. A i dobar sam čovek - poručuje Dara i dodaje da ona emituje takvu energiju da jači pol prosto ne može da joj odoli:

- Sve gori oko mene, muškarci su odlepili za mnom skroz, baš su poludeli. Taj seksepil i to nešto u meni ne može se kupiti parama, to je ta harizma koju imam i svaka devojka pored mene postaje nebitna. A ne zaboravite i da sam ja sada starija, a što je žena zrelija, ona dobija sigurnost i iskustvo.

Svi su odlepili

Sve gori oko mene, muškarci su odlepili za mnom skroz, baš su poludeli
Dara Bubamara

Foto: Informer DN

Bubamara ističe da joj momci često govore kako je seksi, a da joj to veoma imponuje.

Otkačila mladog košarkaša

Foto: Zoran Sinko/Starsport

Da je Dara fatalna za muški rod i da su muškarci posrnuli za njom govori i činjenica da skoro nikada nije sama. Ona je doskoro bila u vezi sa 17 godina mlađim košarkašem Nemanjom Bezbradicom, koji važi za vrhunskog frajera. Kada su raskinuli, ponovo se pojavio njen bivši suprug Milan Kesić, koji je obasipa pažnjom, verovatno u želji da se pomire. 

- Stalno dobijam komplimente zbog kojih se osećam veoma lepo. Ja sam muškarcima privlačna i kada sam provokativno obučena, a i kada sam zakopčana do grla - rekla je pevačica.

Ona je otkrila i kada je sebi najprivlačnija.

- Volim da obučem usku crnu dekoltiranu haljinu, ali sebi sam najseksepilnija kada sam gola. Volim svoje telo, trenirala sam, pravilno sam se hranila i sada sam u potpunosti zadovoljna svojim izgledom - naglašava pevačica.

Fotke za ljubavnika


Dara je postala jedna od najseksepilnijih dama sa estrade kada su pre dve godine isplivale njene gole fotke koje je slala ljubavniku. Pevačica je tada ovekovečila trenutke kada se tušira i samozadovoljava u krevetu i time žestoko raspalila mušku maštu.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rale

pre 5 godina

ne postoji garderoba u kojoj si ti sexi,a kad si gola tek onda postaje horor,naduvana, napumpana silikonima.tipican primer za izbegavanje.pogledaj oko sebe,toliko puno prirodnih lepotica ima,da ti nemas mesta medzu njima

petar

pre 5 godina

na sta lici ova Rado dajka ko krava muzara prava nakaza nije ni blizu petarde a kamo li bombe sva natekla kao da su je pcele izujedale puna silikona prava rugoba od zene

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija