• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

30.11.2018

20:05

FOLKER SE OGLASIO U JAVNOSTI POSLE SAOBRAĆAJKE! DARKO: Dobro sam, ide nabolje

Estrada

FOLKER SE OGLASIO U JAVNOSTI POSLE SAOBRAĆAJKE! DARKO: Dobro sam, ide nabolje

Podeli vest

Darko Lazić je u četvrtak prebačen iz KBC Zemun u banju Selters kod Mladenovca, a okupljenim novinarima je poručio da će sve biti u redu

Darko Lazić se juče konačno oglasio u javnosti i poručio da će biti dobro! Pevač je iz KBC Zemun posle 38 dana prebačen u Selters banju na rehabilitaciju. Njega su ambulantnim kolima zajedno sa majkom Brankom i prijateljem Miljanom Vračevićem prevezli u Mladenovac, dok su ih njegov otac Milan i brat svojim kolima sve vreme pratili.

Iznenadio lekare

Razne terapije ga čekaju u banji

Lečiće ga kineziterapijom i hidroterapijom, a do kraja godine trebalo bi da se vidi veliki pomak u njegovom oporavku
Izvor Informera

Prilikom izlaska iz bolnice u Zemunu Darko je pred okupljenim novinarima digao palac i time signalizirao da se dobro oseća.

- Dobro sam, ide nabolje! - rekao je Lazić dok su ga unosili u sanitet.

Ove prve folkerove reči u javnosti ulile su nadu da će se on definitivno oporaviti, kao i da je pregurao ono najgore. Kako saznajemo, sada mu sledi duga i teška rehabilitacija.

- Lazić je pokazao neverovatnu želju za životom, ni lekari nisu bili sigurni da će izgurati sve ovo jer je bio u jako lošem stanju. I oni su se iznenadili kada su videli da ide nabolje, nisu mogli da veruju koliko je jak i koliko čovek može da izdrži. On je, bre, fenomen - kaže izvor blizak Darkovoj porodici.

Verenica kod kuće održava trudnoću

Verenica Darka Lazića Marina Gagić nije išla do banje sa njim jer se odmara kod kuće. Otkako je saznala da je u drugom stanju, Marina se čuva, često odmara i drži se podalje od stresova i bolnice kako bi sve bilo u redu sa bebom. Ona je presrećna što je pevač na dobrom putu da se skroz oporavi, te se nada da će kada se porodi, Darko biti na nogama. 

Naš sagovornik dodaje da će pevač do daljnjeg biti u Selters banji, gde će najbolji lekari sa njim raditi fizikalnu terapiju kako bi što pre stao na noge.

Foto: Informer DN

Dobio najbolju sobu

39

dana prošlo je otkako je Darko Lazić doživeo saobraćajku

- U dobrim je rukama, jer je najbolji tim stručnjaka okupljen oko njega. Lečiće ga kineziterapijom i hidroterapijom i do kraja godine bi već trebalo da se vidi pomak u njegovom oporavku. Darka su smestili u jednu od najboljih soba tamo, ali njemu to nije bitno koliko da se što pre vrati kući. Sada kada će dobiti dete ima još jači motiv da što pre napusti bolnicu i bude sa verenicom, sa kojom će se venčati čim se razvede od Ane Sević - završava priču naš dobro obavešten izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija