• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

04.12.2018

23:04

SVE IDE NABOLJE, STAĆU OPET NA SVOJE NOGE! Oči u oči sa povređenim pevačem posle stravične saobraćajke

Estrada

SVE IDE NABOLJE, STAĆU OPET NA SVOJE NOGE! Oči u oči sa povređenim pevačem posle stravične saobraćajke

Podeli vest

Folker Darko Lazić dočekao nas je u Selters banji nasmejan i presrećan što su terapije efikasne i što je počeo sam da ustaje

Sreli smo se konačno sa Darkom Lazićem oči u oči! Veseo je, nasmejan kao i pre stravične saobraćajke, srećan što je pobedio smrt i izborio se za život!

Dočekao nas je u Selters banji kraj Mladenovca u kolicima, ali odlično raspoložen. Baš u tom momentu se vraćao sa treće terapije tokom koje je prvi put posle mesec i po dana stao na noge. Kolica mu je gurao fizikalni terapeut u kog Lazić ima mnogo poverenja. Kraj njega su koračale nasmejane majka Branka i verenica Marina.

Darko nam je otkrio zašto su svi toliko srećni.
- Posle terapije se osećam bolje. Sve ide nabolje i staću ponovo na noge. Počeo sam da ustajem sam, tačnije da se uzdižem, zbog čega sam neizmerno srećan - rekao je Darko sa osmehom na licu.
Lazić je otkrio da mu lekari daju odlične prognoze, te da će uskoro moći da hoda pomoću štaka.
- Doktori mi kažu da su već videli pomak. Bolje se krećem, okrećem, lakše mi je, brži sam. Svi su me ovde dočekali fenomenalno i zaista sam prezadovoljan zbog toga. Samo osmeh i guramo dalje
- pozitivan je pevač.

On je odlučan da promeni svoj život iz korena. Staće na kočnicu, usporiće tempo, prestaće da pije, izlazi... Kaže da je iz nesreće koja ga je zadesila izvukao brojne pouke.

- Pamet u glavu sledećeg puta! Okrenuo sam novi list. Najzaslužnija za to je moja majka. Tu je i Marina, koja je uvek uz mene. Čovek se opameti kada doživi ovako nešto - izgovara u dahu Darko.

Nakon kratkog ćaskanja pozdravio se sa nama i otišao na još jednu terapiju. Odlučan je u novoj životnoj borbi. Želi da iz nje izađe kao apsolutni pobednik, baš kao što je to učinio sa 20 godina u takmičenju "Zvezde Granda".

ANA NEMA VREMENA DA DARKU DOVEDE ĆERKU! Pevačeva majka ispričala u kakvim je odnosima sa snajkom

 

DARKO LAZIĆ PROGOVORIO PRVI PUT POSLE VELIKE BORBE ZA ŽIVOT: Kriv sam, hvala Bogu na drugoj šansi!

Beba me je vratila


Darko ne krije da mu je vetar u leđa u borbi za oporavak bila i fantastična vest da će po drugi put postati tata.
- Bio sam najsrećniji kada su mi rekli da ću postati otac. To mi je dalo samo još veći motiv da se vratim - objasnio je folker i dodao mu nije važno kog pola će biti dete:
- Nije bitno da li će beba biti dečak ili devojčica, samo da bude živa i zdrava. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cole

pre 5 godina

Staće on na svoje noge, ali nadam se u zatvoru! Sve redje i sve manje pišete o tome za šta bi sve MORAO biti optužen i daće Bog osudjen. Toliko tako teških prekršaja u saobraćaju, ja se nadam bar par godina zatvora za tog bahatog sremca, pa neka onda dobro razmisli kad sledeći put sedne za volan pijan, drogiran i bez dozvole.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija