• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

05.12.2018

11:38

DARKU LAZIĆU POZLILO NA REHABILITACIJI! Zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo!

Estrada

DARKU LAZIĆU POZLILO NA REHABILITACIJI! Zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo!

Podeli vest

Zdravstveno stanje Darka Lazića, koji već nekoliko dana boravi u Institutu za rehabilitaciju Selters u Mladenovcu, naglo se pogoršalo nakon što je krenuo na fizikalnu terapiju

Naime, samo dan nakon što je Lazić, prvi put posle nesreće, stao na noge, pevač, ali i medicinsko osoblje Seltersa suočili su se sa novim problemom. Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, Lazić se bori sa anksioznošću, a prvi napad panike doživeo je na prvoj terapiji. 

DARKU LAZIĆU TRAJNO ODUZIMAJU VOZAČKU! Pevač više neće moći da DIVLJA PO PUTEVIMA, a do nove dozvole će TEŠKOM MUKOM!

- U poslednjih mesec dana, Darko je preživeo mnoge zdravstvene probleme i komplikacije, ali je ipak na neki način bio zaštićen od pritisaka spoljnog sveta. Ležao je na intenzivnoj nezi skoro mesec dana, obilazili su ga samo lekari, porodica i devojka i nije imao nikakav kontakt sa drugim ljudima. Ali to se promenilo čim je došao u Selters - kaže naš izvor na početku razgovora i objašnjava da je Lazić već nakon prve terapije doživeo anksiozni napad. 

- Pacijenti u banji imaju terapiju strujom u zajedničkoj sobi i nikada nisu sami kada treba da rade vežbe. Darko je raspoložen otišao na prvu terapiju, ali čim je izašao iz sobe, doživeo je šok. U hodniku su ga sačekali novinari, od kojih je bezuspešno pokušao da pobegne. Usledila je terapija u prepunoj sobi, a Laziću je bivalo sve gore - kaže naš izvor i dodaje da je Lazić trpeo jak bol tokom prve terapije. Ipak, uprkos svemu, uspeo je da uradi sve što su lekari od njega tražili.

ANA NEMA VREMENA DA DARKU DOVEDE ĆERKU! Pevačeva majka ispričala u kakvim je odnosima sa snajkom

- Čim su ga medicinski tehničari vratili u sobu, Darku je naglo pozlilo. Pritisak mu je skočio, srce je počelo ubrzano da mu radi, a u ušima mu je zujalo. Nije mogao lako da dođe do daha, a posle je lekaru rekao da ga je obuzeo neobjašnjiv strah. Lekari su mu rekli da je imao napad panike i da su takve reakcije uobičajene u situaciji u kakvoj je Darko. Jednostavno, nakon duže izolacije, izašao je među ljude, ali umesto da mu promena prija, njegovo telo je reagovalo drugačije - ispričao je izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Biće pre da je sve to povezano sa zavisnošću na kokain. Nije on slučajno žurio da se izvuče iz bolnice gde je bio pod striktnim nadzorom lekara i osoblja KC pa je bio problem da dobije porciju ... Sada tamo mogu da mu daju šta im volja

detelinarac

pre 5 godina

Sta bi protuva da sam trenira a ostali pacijenti koji su mesecima cekali na rehabilitaciju, da sede u hodniku.Dosta bre vise o tom narkomanu, bivsem i buducem.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija