• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. GAJIĆ

07.12.2018

23:24

KIJA I SLOBA NA KORAK OD POMIRENJA: Strast između zvezda "Zadruge 1" oseća se u vazduhu. LJUBAV NE MOGU DA SAKRIJU!

Estrada

KIJA I SLOBA NA KORAK OD POMIRENJA: Strast između zvezda "Zadruge 1" oseća se u vazduhu. LJUBAV NE MOGU DA SAKRIJU!

Podeli vest

Na dodeli Valjevskog oskara popularnosti sevale varnice među bivšim supružnicima * Jedan od najlepših perioda u mom životu bio je kada sam upoznao Kiju. Možda opet budemo zajedno, kazao je Radanović

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su na korak od pomirenja! Neverovatna hemija među njima osećala se na dodeli Valjevskog oskara popularnosti, gde se nisu odvajali jedno od drugog. Oni su pozirali fotografima, smeškali se i grlili kao da su i dalje u braku.

Ekskluzivno za Informer bivši supružnici su dali svoj prvi zajednički intervju, u kom se jasno naslutilo da su i dalje slabi jedno na drugo.

Kija je priznala da joj je veoma čudno da svog, do juče muža, danas mora da gleda kao kolegu:

- Dešavalo nam se i ranije da se srećemo zbog posla na različitim mestima, ali moram da priznam da mi je to i dalje čudno. Dođe mi često da mu se obratim kao da mi je muž. Čak sam, kada sam dolazila na dodelu Valjevskog oskara, htela da mu kažem: "Ajde izađi po mene". Jednostavno sam navikla - kazala je Kija za Informer, a Sloba je odmah dobacio da bi joj se uvek našao, ma šta da joj je potrebno:

Foto: Informer DN

Ponosno pokazala ožiljak


Kockareva je na dodeli Valjevskog oskara popularnosti ponosno pokazala svoj ožiljak na grudima. Ona je nedavno izvadila tumor iz desne dojke, a posle operacije joj je ostao vidljiv trag. Kockareva je odlučila da ga ne krije, već je obukla dekoltiranu haljinu.

 

- Da si me pozvala, ja bih izašao, znaš ti to - rekao je Sloba i pogledao Kiju. Ona je oćutala.

Zatim je on priznao da je Kija ljubav njegovog života:

- Jedan od najlepših perioda u mom životu bio je kada sam upoznao Kiju - otvorio je dušu Radanović, i to pred svojom bivšom ženom. Međutim, ona ga je pecnula jer je pre samo nekoliko meseci u emisiji "Amidži šou" izjavio da mu je bio lepši početak veze sa ljubavnicom Lunom Đogani nego sa Kockarevom:

- Ne znam da li mi je drago kada to čujem jer sam pre nekoliko meseci čula neku drugu priču. Čekam da se čovek dogovori sam sa sobom. Sačekaću krajnji rezultat, pre nego što donesem sud - rekla je Kija i tako nesvesno priznala da postoji mogućnost da mu oprosti prevaru u rijalitiju "Zadruga".

Foto: Informer DN

Tekst potpisa

Radanović je tada potvrdio da zapravo njihovo pomirenje zavisi od Kije:

Informer dobio priznanje


Na dodeli Valjevskog oskara popularnosti priznanje je dobio i dnevni list Informer. Našem novinaru Ivanu Gajiću dodeljen je Oskar za najtiražnije dnevne novine u Srbiji.

- I ja čekam da se ti dogovoriš sama sa sobom po mnogim pitanjima - odbrusio je Kristini bivši muž.

U jednom momentu pevačica se zanela i spustila mu ruku na koleno. Pravdala se kako ga je samo okrznula i kako se to dogodilo slučajno. Na konkretno pitanje ima li šanse da se pomire, oboje su negirali, iako se tokom razgovora videlo da ljubav među njima i dalje postoji:

- Što se mene tiče, ne - nasmejala se Kija neuverljivo i pogledala Slobu.

- Da li postoji mogućnost za pomirenje? Pa ne, mada možda nas put opet nekad navede da budemo zajedno. Ja to nikada ne isključujem - popustio je Radanović.

Na manifestaciji u Valjevu Kristina je dobila Oskara za medijsku ličnost godine i za duet godine, dok je Slobi dodeljeno priznanje za najtraženijeg pevača u 2018. godini.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
makisha

pre 5 godina

ajmo zene prevarene s sms-om .....muuuu, muuuuu, muuuu! Ona Luna jes lucprdasta,ali ova zmija s Mitroviçevim nalogom kako prevarti srpsku gledalacku publiku, pa ciljna grupa...a da najvise je prevarenih pacenica, zlostavljanih...ajmo tako, ti Kija ubaci muza, naci cemo mu neku slatku, da mu se ipak digne na nju..malo hopa-cupa. Ti Kija, ako ti je do love, zazmuri malo, pa daj i sebi odushka posle, cisto da ste egal....eto! Svakako ti do canjapr nije. McGregori! Tu je jedino Luna prevarena, sada je to vrlo jasno. NISAM LUNIN FAN!!!!!-DA NE BUDE ZABUNE

Lidija

pre 5 godina

Kako su prelep par.Milina ih je gledati zajedno.Nadam se svim srcem da ce se pomiriti jer se vidi da se puno vole

bane

pre 5 godina

Zar postoji jos neki naivko koji nije shvatio da se radi o dva najveca prevaranta koja su pokrala narod. Seljacine treba vratiti u selo

lažljiva kuja

pre 5 godina

koja ljubav? Vrlo prosećna tek sada vidi gde je "zalutala" pa treba neko da je vadi iz "estradnog mulja"? Ona ga treba, da je štiti od "vukova" na estradi. PS:: trop vukova ne odustaje baš lako od plena - kad su gladni.

Marta

pre 5 godina

Baš je lepo videti ljubav u ocima. Možda će svojim zdravim razumom, razgovorom i ljubavlju uspeti da održe svoj crkveni brak i izdignu se iznad svih iskušenja. Ne razumem ove ljude koji ih preziru i uzdižu ljubavnicu i bludnicu. Oni su u braku i na sve načine se moraju boriti sa svim nedaćama koje ih snalaze. Ovde mesta za žene poput Lune nema mesta, one du prolazne i bezvredne.

Maja

pre 5 godina

Ako već toliko mlatite s tim crkvenim brakom, da li vam se čini blagosloven čin ulaska u takvu gadost kao što je Zadruga? Zar se crkveni brak ne čuva odlaskom u crkvu, na liturgiju, ispovešću,traženjem blagoslova od duhovnika? Toliko mi je bogohulno u ovakvom odnosu pominjati crkveni brak! Ako tako mislite, vi ste apsolutna beda! Ništa ta Luna nije gora od sisate Kije, koja ni ne zna na šta zaista predstavlja crkveni brak! Bedo Srpska

kristina

pre 5 godina

#MARTA-kako ne podnosim tu zloupotrebu svega shto je crkveno, samo da bi se opravdala necija glupost. Dakle, ako se drzi do crkvenog braka, u tom slucaju se ne shalje muz tamo gde može pasti u iskušenje, ne prave se laki kompromisi sa takvim stvarima. Ako su iole crkveni, rialiti programi ne postoje, jer je to sama demonska tvorevina, jasno je cak i onim zdravorazoumnim ljudima koji idu u crkvu tradicije radi, a kamoli onima koji drze do crkvenog braka. Dakle, Kijin izbor je bio rialiti, a posle mase crkvenim brakom! To je tako odvratno i bogohulno da mi se povraća! Šta je stvarno crkveni brak, da li to iko od vas zna, moliću lepo, objasnite mi? Šta to podrazmeva? Sasvim sigurno nisu išli kod duhovnika po blagoslov da ulaze u rijaliti. A sada se maše crkvenim brakom! Bednici jedni! Molim redakciju da objavi moj komentar, barem da se ljudi više ne blamiraju sa takvim izlizanm izjavama! Možda nekom i klikne pa pročita neku pouku Svetih Otaca! Hvala

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija