• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.12.2018

23:59

KIJA O SNIMANJU NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA NA TV PINK: Bilo mi je kao u LEGLU ZMIJA, a od većine njih SAM POPULARNIJA!

Estrada

KIJA O SNIMANJU NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA NA TV PINK: Bilo mi je kao u LEGLU ZMIJA, a od većine njih SAM POPULARNIJA!

Podeli vest

Pošto je poklopila Luninog fana, Kockareva je odlučila da se razračuna i sa kolegama na snimanju novogodišnjeg programa TV Pink

 Glavna tema je i dalje bio njen vrtoglav uspeh, kao i veliko interesovanje medija za pobednicu "Zadruge".

Na pitanje da li smatra da je popularnija od ostalih kolega koji su s njom delili binu, odgovorila je da jeste.

Foto: Informer DN

Na koga li je mislila

Brojne zvezde su bile na snimanju Pinkovog šoua, ali Kija nije želela da kaže na koga je mislila

- Popularnija sam od polovine pevača ovde - kazala je Kija, a zatim se osvrnula i na komentare pojedinih estradnih zvezda da joj nije mesto u žiriju "Pinkovih zvezdica", da je njena slava instant, te da bi joj bilo bolje da se mane mikrofona:

- Nije mi bilo lako da dođem danas ovde u leglo zmija, mojih kolega. To je sve što ću reći.

Posle ove opaske, vlasnica hita "Ne vraćam se na staro" na snimanju se srela sa kolegama koje je prozvala, ali nije želela da otkrije na koga je tačno mislila.

Foto: Informer DN

Puko akvarijum

Sanja, Sara, Andrijana, Tamara, Mia i Tamara Milutinović mamile su uzdahe muškaraca

Na sceni su osim nje bili i Radiša Trajković Đani, Marko Bulat, Dejan Matić, Snežana Đurišić, Zlata Petrović, ali i Kijine cimerke iz rijalitija Sanja Stanković, Sara Reljić i Andrijana Radonić. One su mamile uzdahe svojih kolega, baš kao i Tamara Milutinović, Jadranka Barjaktarević i Mia Borisavljević.

I Jelena Kostov je kao i uvek blistala iako joj je pre početka snimanja pozlilo, pošto se dan ranije umorila radeći praznični program za RTS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Da, ona jeste isfabrikovana Zvezda, zna se i cija i zasto. Da ima malo mozga u glavi ne bi se tim hvalila, ali citava njena “ karijera” razotkriva upravo njen karakter. Mnoge njene kolege su ipak postenije koracale estradom i sa pravom se gnusaju njene jeftine prodaje. A fotografija je posebna prica, da se coveku zgadi.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija