• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

15.12.2018

21:23

ĐANI PRIPRETIO DARKU LAZIĆU: Prebiću ga ako nastavi po starom I PONOVO BUDE VOZIO PIJAN!

Estrada

ĐANI PRIPRETIO DARKU LAZIĆU: Prebiću ga ako nastavi po starom I PONOVO BUDE VOZIO PIJAN!

Podeli vest

Radiša Trajković Đani veruje da se Lazić sasvim opametio posle saobraćajke i da više neće sedeti za volan pod dejstvom alkohola

Radiša Trajković Đani kaže da će prebiti Darka Lazića ako ponovo bude vozio pijan. Folker se nada da je njegov mlađi kolega naučio lekciju posle jezive saobraćajke koju je doživeo 23. oktobra kod rodnog Brestača.

Đani ističe da zbog obaveza nije još stigao da ode do Selters banje u kojoj se Lazić trenutno oporavlja, ali da se svakodnevno čuju.

Milom ili silom

- Darko će se opametiti posle saobraćajke milom ili silom. Prebiću ga ako ne shvati neke stvari i nastavi po starom... - priča folker i dodaje da jedva čeka da poseti mlađeg kolegu sa kojim se godinama druži i gleda ga kao svoje dete:

Foto: Informer DN

Pivo da gleda

Kada ga budem video ima da ga izljubim i poneću pivo sa sobom, a on ima samo da ga gleda
Radiša Trajković Đani

- Kada ga budem video, ima da ga izljubim i izvučem mu uši. Poneću i pivo sa sobom, a on ima samo da ga gleda za kaznu. Stalno pričam mlađima da prikoče. Pravio sam i ja sto grešaka u životu i nemam ništa protiv toga da se popije po koja čašica, ali, brate, onda uzmi taksi ili vozača, a ne da sedneš pijan za volan i uništiš svoju i tuđu porodicu.

Trajković obećava da će Lazića izvesti u provod kada se sasvim bude oporavio.

- Život je pred njim, ima vremena kada ćemo da se opuštamo zajedno. Cirkaće on sa mnom jer ću paziti na njega. A posle će neko drugi da ga odveze kući.

Foto: Informer DN

Mnogi su se obradovali kada su pre dva dana na Instagramu videli snimak na kojem Darko peva iz sveg glasa i poručuje da će doći na Đanijev koncert 8. marta u beogradskoj Areni. 

(VIDEO) DARKO LAZIĆ SE PREPOLOVIO! Pevač otvorio dušu: Ana me je zvala i posetila me!

 

Darko: Slaviću 23. oktobar kao drugi rođendan

Darko Lazić je poručio da će dan kada je doživeo saobraćajku i jedva ostao živ slaviti kao drugi rođendan.
- Nikad više neću biti onaj stari Darko, biću mnogo bolji. Slaviću 23. oktobar kao drugi rođendan. Pokušavam da što manje razmišljam o saobraćajki jer je tako bolje za mene. Sve što mi se desilo bilo mi je za nauk. Poručio bih svima da se odmore pre nego što sednu za volan i da ne voze pijani - rekao je pevač i dodao da ga je vest da će dobiti još jedno dete najveći motiv za oporavak:
- U julu ću ponovo postati otac, to me je veoma obradovalo i podiglo. Nadam se da ću imati četvoro dece. Biće i svadba, ali tek posle rođenja deteta.

- Moja deca i supruga bili su kod Darka u poseti, ja zbog ovih snimanja nisam mogao. Ako Bog da, do mog koncerta će Darko biti jak kao Tito u staroj Jugi - rekao nam je pevač.

Foto: pink.rs

Koncert zahvalnosti

29

novembra je Darko smešten u Selters banju

Darkov otac Milan Lazić kaže da je zahvalan što je Đanijeva porodica uz njegovog naslednika.

- Drago mi je što je porodica Trajković obišla mog sina u banji. Mi ih izuzetno poštujemo. Nama je najvažnije da se Darko kompletno oporavi i da njegovo zdravstveno stanje bude stabilno. Kada moj sin izađe iz bolnice, organizovaćemo veliki koncert u Areni i na taj način ćemo se zahvaliti publici i fanovima - rekao je Lazićev tata.

DARKO LAZIĆ NEĆE PEVATI NA ĐANIJEVOM KONCERTU! Ne znam ko je pustio tu laž u javnost, kaže Đanijeva žena Slađa!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija