• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.12.2018

21:20

(VIDEO) ACA LUKAS OBJAVIO NOVU PESMU: Posle mega hita "Voliš li me ", konačno je DOBIO PRAVU STVAR, nećete verovati KOLIKO JE ZA NJU PLATIO!

Estrada

(VIDEO) ACA LUKAS OBJAVIO NOVU PESMU: Posle mega hita "Voliš li me ", konačno je DOBIO PRAVU STVAR, nećete verovati KOLIKO JE ZA NJU PLATIO!

Podeli vest

Pre nepune dve godine folk zvezda Aca Lukas izdao je pesmu „Voliš li me“ koja je doživela vrtoglavi uspeh

Zbog svega toga, Lukas je dozvolio manju izdavačku pauzu tokom koje je svakonevno nastupao ali i radio na novim pesmama.

- Nema pesme za Lukasa! Verujte mi. Nisam ja izvođač koji može da snimi neku pesmu koja na prvu loptu zazvuči samo dobro... – rekao je Lukas.

Kada je od svog izvršnog producenta Mersada Hadžića dobio na poklon autorska prava i tekst za pesmu „Veran“, regionalna folk zvezda ovaj gest njegovog najbližeg saradnika nije mogao da odbije.

-Zahvalan sam Mersadu na podršci i svemu za šta se zalaže. Da je pesma bila loša, verovatno bi je takođe odbio, ali s obzirom na to da je Mersad poznavajući mene pesmu našao na pravom mestu, vidite kakav je rezultat. Drago mi je što sam okružen profesionalnim ljudima koji prate i mene i puls publike. – dodao je Lukas.

Pored toga što ovaj naziv pesme kako i sam kaže ne ide uz njegov karakter, nije ga to sprečilo da ovu pesmu otpeva i predstavi na najbolji način. Kako je novogodišnja euforija sve bliže, Lukas obećava da će u najluđoj noći beogradskoj publici u „Štark Areni“ na koncertu uživo otpevati svoju novu pesmu.

Kako zvuči hit, poslušajte u nastavku:

 

ŽELJKO ŠAŠIĆ OTVORIO DUŠU: Lukas je kriv za moj LOŠ ODNOS SA ĆERKOM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
I sta bi

pre 5 godina

Koliko je platio? More nije ni bitno, koga to pa zanima. A vas? Zeljni ste tako bednih abrova, da vam skola nije ni potrebna, a vala je i nemate.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija