• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.12.2018

10:33

(FOTO) CECI PREKIPELO: Potresena napisala objavu na Instagramu, ima samo jednu želju!

Estrada

(FOTO) CECI PREKIPELO: Potresena napisala objavu na Instagramu, ima samo jednu želju!

Podeli vest

Svetlani Ceci Ražnatović zbog uvreda i neprimerenog ponašanja koje se odvija na društvenim mrežama očito je pala roletna, te je javnosti uputila molbu kojom je pokrenula lavinu komentara.

"Dragi moji, previše je oko nas provokacija, uvreda i neprimerenog ponašanja. Moja želja je da imamo zajednički cilj i da pokažemo da smo imuni na to, takođe da ne vređamo druge i da nas povezuje isključivo lepa emocija! Znam da ne tražim mnogo i da zbog naše masovnosti možemo da budemo svetli primer da je moguće imati zdravo i kulturno okuženje na društvenim mrežama. S ljubavlju, vaša Ceca", poručila je pevačica.

 

Fanovi su je u većini drage volje podržali. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 5 godina

pa ona je odavno trebala da priča gluposti kao ona je balkanska kraljica te srpska majka i taako dalje trebala je da sew spusti na zemlju jer ima onih koji mnogo znaju ali čute

Jovana

pre 5 godina

Ceco, onda ni ti nemoj da vredjas druge i ponasaj se bar ti primereno! Ali kao i uvek, jedno pricas, drugo radis! Slatkoreciva si, a na delu si zla. Doduse, to nazalost prolazi kod naroda, samo dobar marketing i medijske manipulacije, i od najvece zlocke ispadnes svetica. I jos nesto, promeni te vestacke zube, jer su uzasno sljastece beli, jako ruzno izgledas sa njima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija