• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

27.12.2018

12:34

(FOTO) BOBAN RAJOVIĆ proslavio 47. rođendan u društvu najbližih, a velika žurka je odložena iz jednog razloga!

Estrada

(FOTO) BOBAN RAJOVIĆ proslavio 47. rođendan u društvu najbližih, a velika žurka je odložena iz jednog razloga!

Podeli vest

Boban je organizovao intimno slavlje, pošto je velika žurka rezervisana za posle novogodišnjeg dočeka zbog brojnih obaveza i nastupa koje ima već veceras, a nastupi se nastavljaju sve do 10. januara, noć za noć

Rajović je novinare dočekao sa osmehom i sa tortom na kojoj je figura spartanca, kako ga zovu zbog njegove istoimene pesme.

Dok je Boban obigravao i zabavljao goste, njegova supruga bila je vredna u kuhinji i brinula o svakom detalju specijaliteta koje je, neobično kada su žene pevača u pitanju, sama spremila.

 - Ne osećam se kao neko ko je napunio 47 godina, a velikim delom za to su zaslužni treninzi, brojne obaveze, nastupi, ali pre svega ljubav i razumevanje moje porodice. Hvala svima koji su mojih 47 učinili dobrim godinama, što zaista jesu -  šaljiv je bio Rajović koji je pred Novu godinu izbacio hit “Guzo moja”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bio i ostao svoj. NE DAM DA ME SLOME, NE DAM JA NA SEBE, LOMIO SAM ZUBE JAČIMA OD MENE. JER JA SAM PO KRVI VISE OD BALKANCA, RODILA SI MAJKO PRAVOGA SPARTANCA! Koračam, gazim, pratim pogledam iza sebe i kažem: "Da li je moguće da ovakav put može da postoji? Ovako neravan sa ovoliko uzbrdica, nizbrdica, sa ovoliko krivina i prepreka, i da li je moguće da ja sve ovo prođoh, a ostadoh zdrav, pun energije i volje za dalje.” 47, pa šta? Radujem se svakoj narednoj, što i svima vama preporučujem. Radujte se svakoj narednoj godini i ne plašite se godina i kraja. Uvijek kraj bude lijep, a mnogo puta i najljepši. Sjetite se raznih ekskurzija i izleta sa školom - uvijek na kraju bude najljepše. Ili se zaljubite, ili vam jednostavno taj dan ostane u sjećanju po mnogim drugim lijepim stvarima. Tako shvatite i život i biće vam mnogo lakše i ljepše. Svi vi koji nemate 47 radujte se i koračajte uzdignute glave i trudite se da prema svima budete onakvi kakvi bi voljeli da oni budu prama vama. A vi, koji ste u poodmaklim godinama, nadam se da sada vraćate film unazad i da ne žalite ni za jednom sekundom svog života i da ste svaku, koliko je to bilo moguće, proveli i osjetili kako treba. Svi vi koji svojim voljenim osobama ne smijete javno da tepate sa "GUZO MOJA", a kući to radite, i to vam savjetujem da radite, jer to je od milosti. ?? Budite svoji, živite u ludom ludom vremenu. Pratite to vrijeme, ali nikako ne zaboravite ono prošlo kada su postojali ČAST, OBRAZ I POŠTOVANJE. Ne zaboravite - bez ovoga ste ništa. A, vjerujte, i jedno i drugo doba može da se živi samo - VJERUJTE! I još ovo - srećan Božić svima koji slave i srećni predstojeći praznici. Ne zaboravite da je danas najradosniji dan u godini, isto kao što je i 7. januar. Danas se volite, mirite, budite sreććni, pa makar i zbog mog rođendana. ? Hvala na svim porukama, čestitkama i neka mi oproste oni kojima nisam stigao da odgovorim. Voli vas vaš SPARTANAC❤ Hvala @poslasticarnicasuzana1 za ovu premoćnu tortu! ? #bobanrajovic #spartanac #rodjendan #srecanrodjendan #birthday #happybirthday #birthdaycake #torta #bday

A post shared by Boban Rajovic (@rajovicboban) on Dec 25, 2018 at 9:23am PST

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija