• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

13.01.2019

15:05

(FOTO) SLOBA TEŠKA SRCA PRIZNAO: Neće mi biti svejedno da je vidim sa drugim!

Estrada

(FOTO) SLOBA TEŠKA SRCA PRIZNAO: Neće mi biti svejedno da je vidim sa drugim!

Podeli vest

Sloba Radanović ne mašta o pomirenju sa bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar, jer pre svega želi da sa njom ponovo ostvari normalan i korektan odnos

- Trenutno želim samo da budemo u normalnim i korektnim odnosima jer mislim da tako i treba da bude. Poslednji put smo se videli na snimanju novogodišnjeg programa, pozdravili se, proćaskali i ona je morala da ide - ispričao je pevač.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kako tvrdi, nema devojku niti se sa bilo kime viđa.

- Emotivni status ne postoji. Nemam devojku i ne viđam se ni s kim - rekao je on, dok sumnja da bi mu bilo dobro da Kristinu vidi u rukama drugog čoveka.

- Verovatno mi neće biti svejedno, ali sve je to život i to su normalne stvari na koje čovek treba da bude spreman. Samo neka bude srećna - iskren je bio on, pa priznao koju Kijinu osobinu ne bi voleo da ima neka njegova buduća devojka.

- Zaista ne želim Kristinu da upoređujem sa bilo kim. Ipak je to bila moja supruga. Ali kod nje mi se ne sviđa jer je često samoživa - kaže Slobodan.

Foto: Ilustracija

O pevačkoj karijeri koju njegova bivša Luna Đogani priželjkuje, nije imao ništa ružno da kaže. Šta više od srca joj je poželeo sve najlepše.

- Zašto da ne bi mogla? Iz muzičke je porodice. Ima šlifa za muziku. Možda je baš to ono čime treba da se bavi u životu. Želim joj sve najlepše, zaista. Zdravlje, sreću, slogu, ljubav. I da uspe u svemu što zamisli - kaže on.

Blogerka je, inače, priznala da je prebolela Radanovića te da sa njim više ništa ne želi da ima. On se sa tim, na veliko iznenađenje mnogih, složio.

- Neću se s njom viđati kada izađe iz rijalitija - kratko je i jasno poručio on.

(VIDEO) ŠOK I NEVERICA! Policija dolazila po Lunu zbog nasilja u Zadruzi! U sve je umešan i Sloba Radanović!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija