• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.01.2019

19:20

(FOTO) KARLEUŠA STIGLA U KINU I ODMAH SE OGLASILA! Evo kakvu poruku su poslali ONA I DUŠKO!

Estrada

(FOTO) KARLEUŠA STIGLA U KINU I ODMAH SE OGLASILA! Evo kakvu poruku su poslali ONA I DUŠKO!

Podeli vest

Kako je Informer prvi pisao, Jelena Karleuša je odmah nakon izbijanja porno skandala spakovala stvari i zaputila se u Kinu kod supruga Duška Tošića

Po dolasku u Kinu pevačica je odmah objavila fotografiju kojom je poslala poruku Srbiji.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Jelena Karleuša BEŽI IZ SRBIJE, hitno odlazi KOD DUŠKA U KINU!

 

Ona je na svom profilu na Instagramu objavila supruga sa decom kako šetaju gradom, dok je ona sve vreme išla iza njih i snimala ih.

Foto: printscreen/Instagram/Jelena Karleuša




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Munja

pre 5 godina

Jadna ova deca. Svi ostali koji se pominju u ovoj prici nisu vredni ni pi.ljiva boba.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Neka se baci kamenom...Ko nije gresan...!!

Prle

pre 5 godina

Ha, ha...pa posle ovakve bruke i sramote, trebala je otici ne u Kinu, vec u TUNGUZIJU !!! Smerna mama, DOMACICA !!! Sa RIBETINOM NA IZVOLTE !!!! Nju i da razumem al Duska...???? Bar ce DIVA (u pokusaju) prestati da svakome nalazi zamerku, kao da je Bogom dana !!!!

pravda za Vranjesa

pre 5 godina

Istina je brate živa, pala je i srpska diva. Pokleknula bez po muke, na vuka iz Banja Luke. Krajiški su geni čudo, zavoli ga ona ludo. A sad kuka slatka mala, što je slike bratu slala. A i Bosni oči bode, portret četničkog vojvode. Što na ruci Ognjen nosi, i sa njime se ponosi. Pod prozor ti mogu pljunuti, šta će dušman nego kunuti. Samo gazi srpska diko, ne može ti ništa niko".

don kihot

pre 5 godina

Šuška se šuška, Jeca vara Duška! U Vranješa ku*čić mali, al se Jeca lako pali, pa se njemu samo čini jedan mladež na vagini. Mali mladež- vel`ka frka, sav region na njeg dr*a Oj, Jelena "svetska divo" i ja bi te dodiriv`o, pa da kažem celom svetu: "S Jelenom sam u duetu!" Pobegla si sad u Kinu zahvaljujuć` ovom činu, pa ti Duško liže "rane" u pesmici opevane! Sad te mnogi kao štite od "dušmanske" tvrde k*te- ti potajno moliš boga da dobiješ jošte toga!

Marko

pre 5 godina

Upravo ti fotografija govori sve. Ti si vec iza njih..Istorija...Ti si iza njihovih ledja, drugim rechima, proshlost. Muz potpuno pokriven kapuljachom, trenerkom crnom - vishe ga ne vidish. Sve ti ta fotografija kazuje, ali ti ne vidis, na tvoju zalost.

rada

pre 5 godina

Jadan, stavio kapuljacu od sramote iako je okrenut ledjima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija