• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet.rs

18.01.2019

20:11

KARLEUŠA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Vrištala i gušila se, ZAVRŠILA U BOLNICI!

Estrada

KARLEUŠA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Vrištala i gušila se, ZAVRŠILA U BOLNICI!

Podeli vest

Posle stravičnog saznanja o fotografijama, otputovala je u Kinu a tamo se odigrala prava drama

Jelena Karleuša imala je težak nervni slom kada su se na internetu pojavile eksplicitne fotografije uz tvrdnje da je ona na njima i da je prevarila supruga Duška Tošića sa jedanaest godina mlađim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

- Jelena je bila u studiju na Košutnjaku i spremala je svoje kandidate za drugi krug takmičenja. Posle jednog telefonskog poziva prebledela je i bez reči napustila studio i kandidate, koje nije stigla ni da spremi do kraja -kaže izvor iz Granda za Svet.

(FOTO) DRAGANA MIRKOVIĆ OBJAVOM IZNENADILA SVE! U poslednjem trenutku promenila rođendansku želju, a sve zbog Karleuše! EVO ŠTA JE PORUČILA!

 

Karleušini prijatelji kažu da je po dolasku kući imala težak nervni slom.

 - Pevačica nije mogla da diše, imala je napad panike. Vrištala je i dozivla supruga. Majka Divna i najbolji prijatelj Zoran odvezli su je na jednu privatnu kliniku, gde su je smirili i prepisali joj terapiju i mirovanje. JK nije želela da čeka ni minut, spakovala je decu i već u večernjim časovima odletela za Kinu kako bi razgovarala sa mužem -otkrio je izvor Sveta.

KARLEUŠA, ALA SI SE ZA*EBALA! Vranješ leti iz kluba, a PIKSI DAJE TOŠIĆU 8,5 MILIONA RAZLOGA DA JE ŠUTNE!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZORANA

pre 5 godina

Kada je shvatila da je njena tajna otkrivena i da može ostati bez silnih miliona naravno da je doživela nervni slom .

Prle

pre 5 godina

Sve jasno ko dan !!!! Samo Dusku nem ko da OTVORI OCI !!!!!

Ljube

pre 5 godina

Jel to mi sad treba da je žalimo i ronimo krokodilske suze nad njenom sudbinom? Kad se raširenih nogu i takvim stvarima penjala na listama popularnosti i izigravala VIP, rasipala se luksuzom i ekskluzivom, trebala je da zna da sve to kad tada izađe na videlo i da će biti obelodanjene njene prljavštine. Ah da, da bi se tako razmišljalo treba imati i neko obrazovanje i po nešto u glavi ...

Zvezda

pre 5 godina

Pa jednom i ona da dozivi slom...setite se samo onih ljudi koje je javno pljuvala kao clan zirija ZG...

Bobby

pre 5 godina

Eeeee najnovija vest kurva je na instargramu stravila opciju da joj nemože niko ništa komentirati i obrisala sve postojeće komentare e moj Duško dugouško neš se ti leba najest od nje konju

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija