• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

19.01.2019

19:49

(FOTO) KARLEUŠINA MAJKA SE JAVNO ŠLIHTA ZETU! Evo kako mu je čestitala rođendan na Instagramu! NEĆETE VEROVATI ŠTA JE SVE NAPISALA!

Estrada

(FOTO) KARLEUŠINA MAJKA SE JAVNO ŠLIHTA ZETU! Evo kako mu je čestitala rođendan na Instagramu! NEĆETE VEROVATI ŠTA JE SVE NAPISALA!

Podeli vest

Duško Tošić danas proslavlja 34. rođendan u dalekoj Kini, gde boravi zbog poslovnog angažmana, a tamo su mu se pre nekoliko dana pridružile supruga Jelena Karleuša sa ćerkama Atinom i Nikom, pa rođendan slave u porodičnoj atmosferi, svi na okupu

Jelena je danas posle višednevne pauze koja je nastala nakon skandala oko navodne afere nje i Ognjena Vranješa, objavila sliku na kojoj su ona i Duško, ali i jednu porodičnu, na kojoj su sa ćerkama.

Sva u cvrenom, Karleuša je zablistala zajedno sa suprugom, a rođendan je Dušku čestitala i Jelenina majka, Divna Karleuša.

- Najdraži moji! Duško, srećan rođendan, zdravlja i sreće! Divan čovek, genijalan sportista, nežan otac i muž, sjajan zet... Srećno još 100 godina! - napisala je Divna na Instagramu uz njihovu porodičnu sliku.

Foto: Printsrkrin Instagram/divnakarelusa

Podsetimo, priče da se Jelena i Duško navodno razvode počele su 7. januara, a potom su usledile objave o navodnoj aferi Jelene i Ognjena Vranješa. I Duško i Jelena su demantovali ove priče, a potom je 15. januara Karleuša sa ćerkama stigla u Kinu kod supruga, gde se i dalje nalazi.

(FOTO) KARLEUŠA I TOŠIĆ SE PRAVE PRED DECOM DA JE SVE U REDU?! Objavljene slike sa Duškovog rođendana - KAKAV ŠOK!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Razvedi se, Tošiću. JK voli samo lovu. Bolesno.

zora

pre 5 godina

Divna je to sve njemu rekla i ranije samo niste imali kucnog prijatelja od poverenja da vam to isprica.Bas za docek nove na koncertu cerke je rekla da ima naj lepseg zeta.

Marko

pre 5 godina

Samo ti Divna fino sa zetom ako otkaci cerku mozda ozeni tebe on voli bestije

Prle

pre 5 godina

Pa "ZLATNO MAGARE" se jase dok moze !!!! E Dusko....

Zet Vlada

pre 5 godina

Nema ništa lepše nego kad mi se tašta šlihta

Papundek

pre 5 godina

Ipak je to Jelenina mama i to sve govori! Pali Dusko dok nisi dobio nove rogove!

SS

pre 5 godina

Iver ne pada daleko od klade,a kako će ova silikonara da vaspita ćerke to ni sam Bog ne zna.

Darko

pre 5 godina

Hvala tasta, i ja, tebi zelim da ti vratim ljigu od cerke, pa je ti izdrzavaj i oblaci. Tvoj zet, Dusko.

Rade

pre 5 godina

A kad si isla da pokrivas cerku u svaleraciji na Akropolu, onda je druga pesma bila.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija