• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Svet.rs

25.01.2019

17:39

SADA JE SVE JASNO! Duško Karleušu VODI VAN SRBIJE! Jelena spremna na SVE da sačuva brak! Evo gde će pobeći NAKON SEKS SKANDALA!

Estrada

SADA JE SVE JASNO! Duško Karleušu VODI VAN SRBIJE! Jelena spremna na SVE da sačuva brak! Evo gde će pobeći NAKON SEKS SKANDALA!

Podeli vest

Jelena Karleuša, nakon seks skandala pokušava da se vrati poslu i obavezama. Ona se nedavno priključila žiriju "Zvezda Granda", mada je bila izuzetno nervozna i nije želela da sa kolegama priča o onome što se događalo

Karleuša je kako tvrde njoj bliski izvori navodno uspela da reši sve nesuglasice sa svojim mužem Duškom Tošićem, koji će je ovog meseca voditi na poduži odmor u Dubai, piše Svet.

JELENI SAM ZABRANIO IZLASKE BEZ MENE! Ovako je Duško nekada govorio o Karleuši!

 

Foto: printscreen instagram

Tošić je navodno već uplatio luksuzni apartman za celu porodicu, kao i dadilju, koja će njemu i Jeleni pomoći da mogu u potpunosti da se odmore.

JELENA KREĆE U TOTALNU OSVETU! Vranješ hteo da joj uništi brak, a ona je sada spremila neočekivani KONTRAUDAR!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dana

pre 5 godina

Vodi je gde god hoces ona ostaje ista, iste ce greske da pravi. Nema domace vaspitanje jer ona tvrdi da je javna licnost, sto znaci sve joj dozvoljeno... Znaci odvratan recnik, golotinja sve joj odgovara i pravda jer je eto javna licnost.Jad i beda koji je uzor pruzila omladini a majka dve cerkice, a plus udata zena.Nagrabusio si ti sa njom a otac njen da cuti jer nije cerku bolje vaspitao, kao i njena majka. Strasno odvratno kako neke zene misle sve im je dozvoljeno, a posle se nama obraca jer se kao eto mi izivljavamo sa skandalom. Ti si ga napravila nismo mi.Dok si nazivala druge zene a sebe uvelicavala pa vidis sta si postigla. Ja bi zacutala jedno vreme, bar se malo postidi.

Bugi

pre 5 godina

Dusko dugousko suknju obuci ova te nacesto zaludela poseti Miroljuba Perovica demone da ti istera ahahahaha..

Cece

pre 5 godina

Brate!Mani se toga.Nju je teze sačuvati nego džak pun buva.Nije za nju Afrika.Tu si tek nadrljao.Varace te i sa svingom.

veselin

pre 5 godina

Ma gdje god je odvedes , nacice ona drugog Vranjesa....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija