• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

25.01.2019

22:15

EKSKLUZIVNO! TOŠIĆ VARAO KARLEUŠU SA ANOM KORAĆ! Novi detalji seks-afere, fudbaler SMUVAO RIJALITI ZVEZDU!

Estrada

EKSKLUZIVNO! TOŠIĆ VARAO KARLEUŠU SA ANOM KORAĆ! Novi detalji seks-afere, fudbaler SMUVAO RIJALITI ZVEZDU!

Podeli vest

Tošić bio u šemi sa učesnicom "Zadruge" dok je igrao za Bešiktaš. Starleta dva puta odlazila kod njega u Tursku, on joj poklonio skupu torbu i cipele

Duško Tošić je varao Jelenu Karleušu sa Anom Korać! Fudbaler i rijaliti zvezda proveli su zajedno dve noći pre njenog ulaska u "Zadrugu 1", dok je on igrao za FK Bešiktaš u Turskoj.

Inkognito

Jelenina porno-afera s Ognjenom Vranješom se ne stišava, a Informer je otkrio i neverstvo njenog muža sa popularnom starletom.

- Duško je nabavio Anin broj telefona preko prijatelja pre godinu i po i odmah su počeli da se dopisuju. Posle mesec dana flertovanja on ju je pozvao u Tursku, što je ona oduševljeno prihvatila. Dogovorili su se da to bude tajna, pa ona nikome nije govorila gde ide i sa kim se viđa, a tokom boravka u Istanbulu nije objavila nijednu sliku na društvenim mrežama - otkriva starletina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti.

Po povratku u Srbiju, međutim, Ana nije odolela da se prijateljicama pohvali ovom ljubavnom avanturom.

- Ana mi je doslovno rekla: "Duško je najbolji ljubavnik s kojim sam bila, nikad neću zaboraviti seks sa njim." Pričala mi je da je nekoliko puta pred njim pomenula Jelenu, ali on je naglasio da ne želi da razgovara o ženi - ispričala nam je Anina drugarica.

Foto: TV Pink

Bila nepoznata

Proveli su jednu burnu noć i Ana je pomislila da će se na tome završiti, ali on ju je vrlo brzo opet pozvao u Tursku.

Ana krila i od Soraje avanturu sa Duškom

Ana Korać je tokom boravka u Istanbulu posetila i svoju najbolju drugaricu Soraju Vučelić, koja je tamo često bila u tom periodu. Zadrugarka, međutim, ni njoj nije pričala o svojim druženjima sa Tošićem, jer ju je tako fudbaler zamolio. Nakon burne noći sa Duškom Ana je išla sa Sorajom da se švrćka po Istanbulu, što joj je bilo idealno pokriće da niko ne sazna za njenu tajnu šemu.

- Ana tada nije bila poznata u Srbiji, tako da je mogla tu šemu da sakrije od javnosti. Ponovo je otputovala u Istanbul kod Tošića. Tada su, posle seksa, njih dvoje zajedno bili i u šopingu. Duško je bio oduševljen što niko nije saznao za njih dvoje, pa je Ani poklonio skupocenu torbu i cipele. Iako su planirali da nastave viđanje, ona je po povratku u Srbiju ušla u "Zadrugu", gde je ostala do samog kraja rijalitija, pa su izgubili kontakt - zaključuje starletina drugarica.

Procurio snimak Sofije i Duška iz noćnog kluba

Duško Tošić se posle Ane Korać viđao sa manekenkom Sofijom Milošević, bivšom devojkom svog saigrača iz reprezentacije Adema Ljajića. U javnost je procurio snimak na kome se vidi kako se njih dvoje provode u jednom beogradskom klubu zajedno sa Snežanom i Draganom Stojkovićem Piksijem. Uprkos tome, Sofija tvrdi da nije bila u šemi sa fudbalerom i da su ona i Jelena Karleuša drugarice.

Foto: Peđa Milosavljević/Novak Đurović

- Jelena i ja smo u super odnosima. Podrška za moju drugaricu, jedva čekam da čujem novu pesmu. Pozdrav iz Njujorka, kasnim na ručak - napisala je Sofija na Instagramu, a ovu njenu objavu objavila je i Karleuša na svom profilu.

SADA JE SVE JASNO! Duško Karleušu VODI VAN SRBIJE! Jelena spremna na SVE da sačuva brak! Evo gde će pobeći NAKON SEKS SKANDALA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maca

pre 5 godina

ova tikvoglava kad se negde ne bi pojavila ne znam o cemu bi pisali ? p.s. nadjite bar nekog lepseg pa pisite.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija