• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

05.03.2019

17:54

JELENA KARLEUŠA BI MOGLA DA SE UBIJE?! Saša Popović zabrinut za život pevačice: Govorila je da će dići ruku na sebe ako joj majka umre! ZABRINUT SAM ZA NJU, BILE SU JAKO VEZANE!

Estrada

JELENA KARLEUŠA BI MOGLA DA SE UBIJE?! Saša Popović zabrinut za život pevačice: Govorila je da će dići ruku na sebe ako joj majka umre! ZABRINUT SAM ZA NJU, BILE SU JAKO VEZANE!

Podeli vest

Saša Popović posetio je neutešnu Jelenu Karleušu, i tom prilikom zatekao jezivu scenu u domu Karleuša. Kao kolega, prijatelj, ali i neko ko iz nedelje u nedelju sarađuje sa pevačicom, direktor Granda je ispričao šta se dešavalo kada je otišao da izjavi saučešće zbog smrti Divne Karleuše

- Ja nisam nikoga video da toliko žali za nekim kao Jelena za svojom majkom! Jer je toliko bila vezana, ne znam. Ona je uvek govorila "Meni ako majka umre, ja ću da se ubijem". To su neke njene reči bile. Izgledala je zaista loše. Bukvalno 30 minua nije ni pričala. Nisam mogao ni da razgovaram sa njom jer je toliko bila u šoku, da jednostavno ni reč nije mogla da prozbori. Tek posle se oporavila, i uspeo sam koliko toliko da porazgovram sa njom. Ni ja nisam verovao da je ona toliko bila vezana za Divnu - rekao je Saša. 

Saša je objasnio da je vest o smrti Divne došla iznenada, jer se samo 2 dana pre toga smejala kao da je sve u najboljem redu. Upravo zbog toga Jelena ne može da dođe sebi.

DUŠKO I JELENA SU ZA ŠEST MESECI DOŽIVELI ISTU TRAGEDIJU! On najbolje zna kako joj je

 

- Oni su samo pre dva ti dana pre toga bili na ručku u restoranu gde se ona smejala i da je samo posle 48 sati preminula, onda znate koliki je to šok za Jelenu. Mi je svi tešimo, ali zaista ne znam kako će se oporaviti. Ali život ide dalje, vreme leči sve. Svako ide svojim putem. Mislim da će ona izdržati.

- Divnu sam upoznao na 101. Lepa Brena i Slatki greh, izdali smo neki od naših albuma, gostovali smo. To je bila najslušanija emisija, gde su pevači voleli da idu, a Divna je znala svakome da uputi lepe reči. Kada je Grand krenuo 1998. godine, mi smo imali 3 emisije, i imali smo još jednu emisiju, a nju je vodila Divna. Ona je faktički bila prvi voditelj - završio je Popović.

Podsetimo, Divna Karleuša preminula je 3. marta u svom stanu. Jelena je najtužniju vest saznala na aerodromu, po povratku iz Austrije gde je veče pre toga imala nastup. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lili

pre 5 godina

Nije lepo da Sasa Popovic objavljuje njihove privatne razgovore.

tze_vitamin

pre 5 godina

pozajmicu joj ja sta treba od oruzja! pomozi nam Boze i bar baci ciglu i budi precizan ako nista drugo!! pliiiiizz

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija