• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

05.03.2019

22:11

CRNA SUDBINA JELENE KARLEUŠE! Umrle joj 4 DRAGE OSOBE ZA POSLEDNJIH ŠEST MESECI!

Estrada

CRNA SUDBINA JELENE KARLEUŠE! Umrle joj 4 DRAGE OSOBE ZA POSLEDNJIH ŠEST MESECI!

Podeli vest

Poslednjih pola godine Jeleni Karleuši bile su najteže do sada u životu. Iznenadna smrt majke Divne Karleuše samo je jedna u nizu tragičnih događaja kroz koje pevačica prolazi od septembra

Njenu porodicu prvo je napustio svekar Milorad Tošić, koji je preminuo posle duže bolesti u rodnom Orlovatu, gde je i sahranjen.

Kroz ovaj bolni gubitak Jelena je prošla zajedno sa suprugom Duškom Tošićem. Pevačica je sve vreme bila oslonac mužu, tešila ga je tokom sahrane, a koliko joj je bilo teško, pokazuje i to da je tada otkazala sve nastupe i poslovne obaveze.

Kraj prošle i početak ove godine bio je samo kratki predah između stresnih situacija u njenom životu.

Već sredinom februara ponovo je imala razlog za tugu i suze. Boban Avramovski, jedan od njenih najvernijih fanova iz Makedonije, koji ju je godinama pratio i podržavao, nastradao je u teškom saobraćajnom udesu koji se dogodio na auto-putu Skoplje-Tetovo, kada se prevrnuo autobus u kojem je mladić bio.

MARINA TUCAKOVIĆ, BLISKA PRIJATELJICA DIVNE KARLEUŠE: Jelena i Duško su potrošili bogatstvo da je spasu! REKLA SAM JELENI: Bar neka ide po redu...

 

Nekoliko dana nakon toga, pevačica je obavestila svoje pratioce na društvenim mrežama da je veoma tužna zbog te tragedije i izrazila saučešće njegovoj porodici.

"U strašnoj saobraćajnoj nesreći u Makedoniji život je izgubilo njih 14. Jedan od njih je Boban... Boban je bio moj veliki fan i pružio mi je mnogo ljubavi i podrške. Bobane... Hvala ti. Zauvek u mom srcu. Saučešće porodici. Saučešće svima koji su izgubili svoje bližnje", napisala je ona.

Samo tri dana nakon ove nesreće, dogodila se još jedna velika tragedija koja je potresla ceo region, a posebno Karleušu. Njen dragi kolega, kralj narodne muzike Šaban Šaulić, s kojim se godinama družila u žiriju "Zvezda Granda", izgubio je život na auto-putu u Nemačkoj, kada se u kola kojima je on putovao zakucao drugi automobil.

Jelena se od dragog i bliskog kolege s kojim je napravila prve korake u muzici oprostila na dirljiv način putem Instagrama. Ona je objavila njihovu fotografiju staru dve i po decenije.

JELENA KARLEUŠA BI MOGLA DA SE UBIJE?! Saša Popović zabrinut za život pevačice: Govorila je da će dići ruku na sebe ako joj majka umre! ZABRINUT SAM ZA NJU, BILE SU JAKO VEZANE!

 

"Pre 25 godina... moj prvi nastup i eto - baš sa Šabanom. Vršac, gradski hotel. Imala sam 15 godina, Šaban je pitao moju majku da me pusti da idem s njim. Još nisam zvanično počela da pevam, niti sam bilo šta snimila. Slika je nastala u bekstejdžu, Šaban me ubeđuje da ne treba da se plašim kad izađem na binu. Poslednji pozdrav prijatelju i večna slava", napisala je ona tada.

Ipak, u poređenju s prethodnim gubicima, smrt majke za nju je nemerljiva i najbolnija. Pevačica veoma teško podnosi Divnin prerani odlazak, otkazala je sve nastupe, snimanja emisija i neko vreme se neće pojavljivati u javnosti. Domaći mediji bruje o tome kako je pevačica na jakim lekovima na smirenje, kako ne jede i ne pije, te kako svi brinu kako će podneti sahranu voljene majke. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija