• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo.rs

08.03.2019

18:11

JELENE NEMA NIGDE! Isplivali detalji TESTAMENTA Divne Karleuše - Evo ko će naslediti svu imovinu!

Estrada

JELENE NEMA NIGDE! Isplivali detalji TESTAMENTA Divne Karleuše - Evo ko će naslediti svu imovinu!

Podeli vest

Smrt Divne Karleuše potresla je čitav region. Njena ćerka jedinica Jelena Karleuša danima je neutešna od kad je saznala da joj je majka preminula

Međutim, Jelene nema u testamentu njene majke, a detalji ovog dokumenta isplivali su u javnost.

- Divna Karleuša nema puno imovine na svoje ime, ali za sada je poznata samo kuća na sprat u kojoj je živela tokom života. Ona je upravo tu kuću poželela da ostavi unukama Atini i Niki Tošić. Još uvek se ne zna tačno kome će pripasti kuća, ali dok je bila živa stalno je pričala kako želi da njene unuke budu naslednice, jer je bila vezana za njih - započinje priču dobro obavešten izvor i dodaje:

- Smatrala je da su Jelena i Duško sebe dovoljno obezbedili za čitav život, te njima u materijalnom smislu ništa ne bi bilo potrebno. Kada se otvori testament, videćemo kome će na kraju pripasti nasledstvo.

 

(FOTO) GORE SVEĆE NA GROBU DIVNE KARLEUŠE! Da li je Jelena jutros posetila majčin grob?

 

JELENA STALNO PLAČE, NE JEDE I GLEDA U JEDNU TAČKU! Prijatelji otkrili kako se Karleuša oseća nakon smrti majke!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Aman, ako Boga znate, dosta više. Pa i drugi mnogo važniji ljudi umiru po Srbiji, i pišu testamente. Neće Vam biti umanjen tiraž ako pišete nešto drugo mnogo važnije. P.S. Znam da nećete, a i ne tražim da ovo objavite...

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija