• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.03.2019

23:35

MAJA SE OBRUŠILA NA KOLEGINICU ZBOG PESME: Goca je glupa baba-tetka

Estrada

MAJA SE OBRUŠILA NA KOLEGINICU ZBOG PESME: Goca je glupa baba-tetka

Podeli vest

Maja Nikolić izvređala Gocu Tržan zato što je u "Pinkovim zvezdicama" njenu numeru "Odlazim" nazvala dosadnom

Maja Nikolić je žestoko izvređala Gocu Tržan, nazvavši je "glupom i zlobnom baba-tetkom"! Sukob dve pevačice počeo je kada je nekadašnja članica grupe "Tap 011" u emisiji "Pinkove zvezdice" savetovala takmičare da izbegavaju numeru "Odlazi", koju u originalu izvodi Nikolićeva "zato što je pesma dosadna".

Peva za tri plus

"Morate da pravite šou zato što se vi borite za gledanost. Ako pevate te dosadne pesme, onda ode mast u propast... Sad će Maja Nikolić jako da se uvredi, ali ovo su za šou dosadne numere... - rekla je Goca devojčici koja je u takmičenju izvela pomenutu Majinu pesmu.

Taj komentar je bio sasvim dovoljan da temperamentna Nišlijka saspe drvlje i kamenje po koleginici.
- Ja sve Goci opraštam jer je ona toliko glupa i non-stop lupetara, pa sam petkom uveče navikla na njeno baljezganje. Toliko je dosadna u svojoj osrednjosti da izgleda kao baba-tetka posle svih ovih godina karijere! Mogla bi jedino da bude u žiriju za "Teletabise". Ako uzmemo u obzir sve moje festivalske nagrade, neću vam reci koliko ih ima, ali mnogo ih je, Goca bi mogla samo da drži stalak za moj mikrofon - poručila je Nikolićeva.

Maja je nastavila da ređa uvrede na Tržankin račun:
- Ona je iskompleksirana, ljubomorna i oduvek me je kopirala. Svi znamo da je u grupi "Tap 011" Ivana Pavlović bila pevačica, a Goca se samo slikala jer je osrednja u svemu, i u izgledu i u talentu. Žena peva za tri plus i nije merodavna da ocenjuje decu koja bolje pevaju od nje. Pa ona moju pesmu "Odlazi" nikad u životu ne bi mogla da otpeva kao ta devojčica u "Pinkovim zvezdicama".

(FOTO) VRANJEŠ UMEŠAN U DARINU PORNO AFERU! Mislio sam da mnogo bolje pušiš! PROCURILA PREPISKA pevačice i fudbalera!

Odustala od tužbe

Besna pevačica je čak razmišljala da zbog komentara u "Pinkovim zvezdicama" tuži Tržanku, ali je ipak odustala.
- Ja sam do sada sa Gocom imala divan odnos i bilo mi je čudno da me odjednom hejtuje. Razmišljala sam da li da joj pošaljem tužbu, pa sam onda rekla: "Ne vredi da trošim ni dinar, bolje da dam novac u humanitarne svrhe." Sem toga, njene glupe izjave retko ko razume, a pesma "Odlazi" je bila veliki hit devedesetih - objasnila je Maja.
Gocu juče nismo uspeli da dobijemo, pa smo ostali uskraćeni za njen komentar.
 

Kija bolje peva od Tržanke

Foto: Branko Pantelić

 

Nikolićeva nije propustila priliku da izvređa i Gocino pevačko umeće:
- Goca je nekompetentna, nestručna i osrednja u svojoj profesiji, puna kompleksa i zlobna. Kija Kockar mnogo bolje peva od nje i popularnija je, zato i jeste u "Pinkovim zvezdicama". Goca nema ni talenat, ni izgled, ni popularnost, totalni je višak u žiriju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Irena

pre 5 godina

Maji ni svi psihijatri, ni sve crkve.. ne pomazu!

gaga

pre 5 godina

Za Maju je Miljana Kulic zakon sto se tice njenog komentara u vezi Goce Trzan

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija