• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

19.03.2019

11:37

KIJI PRETE BATINAMA ZBOG LUNE! Pevačica razmišlja da sve prijavi policiji

Estrada

KIJI PRETE BATINAMA ZBOG LUNE! Pevačica razmišlja da sve prijavi policiji

Podeli vest

Kristini Kockar su počele da pristižu pretnje nakon izjave da se Luna Đogani nudila za seks Slobodanu Radanoviću i ukoliko ona pobedi u "Zadruzi 2" da će to biti najveća sramota za Srbiju

Pretnje su uglavnom da će je neko sačekati i prebiti:

- Kiji na telefon stižu poruke preteće sadržine. Pišu joj kako ona nema prava da priča svašta u javnosti i da tome treba stati na put, da se čuva jer će je neko sačekati i prebiti. To su uglavnom fanovi Lune Đogani. Ona se kao i do sada nije preterano obazirala na to, ali kako su poruke postale učestale, ona ozbiljno razmišlja da ode u policiju i prijavi sve -  rekao je izvor blizak pevačici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 5 godina

Prvo treba da razmisli pre nego progovori i nema brige.Zlica od opaka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija