• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf.rs

15.04.2019

18:02

NISAM JA KASIRKA, A MOJE DETE JE PAMETNO! Dara odgovorilia svima koji je prozivaju što joj sin komentariše obnažene fotke

Estrada

NISAM JA KASIRKA, A MOJE DETE JE PAMETNO! Dara odgovorilia svima koji je prozivaju što joj sin komentariše obnažene fotke

Podeli vest

Pevačica je uputila žestoku poruku svima koji su komentarisali potez njenog sina na društvenim mrežama

Dara Bubamara objavila je na društvenim mrežama provokativnu sliku u tanga-bodiju na kojoj je njena guza došla do izražaja, a ono što je mnogima zapalo za oko je komentar njenog desetogodišnjeg sina Koste na ovu sliku.

 

 

- Mama, najjača si! - napisao je Kosta, a Dara mu je poručila da ga voli najviše.

Međutim, usledili su surovi komentari - da dete od 10 godina ne treba da ima telefon, a tek ne treba da ima Instagram i da komentariše mamine provokativne slike.

Povodom cele situacije pozvali smo pevačicu koja je na sve navedeno imala oštar komentar.

- Šta je tu čudno što je moj sin to lajkovao?! Ti koji to komentarišu su toliko primitivni! To komentarišu zlobnici koji nemaju ništa loše da kažu za mene, niti da dobro ne pevam, niti da ne izgledam dobro, pa su se onda uhvatili za to što mi je sin lajkovao - počela je Dara i dodala:

On je pametan dečko, ide u privatnu školu, govori tri jezika, zna da se njegova majka bavi šou-biznisom i to je normalno. On je na taj njegov komentar dobio više od sto lajkova. Ta slika je kao da sam u kupaćem kostimu. Pa, video je na plaži žene u kupaćem, ne razumem šta je tu čudno?!

Ja ne radim na kasi, već se bavim šou-biznisom, a i te žene što rade na kasi i one se skinu u kupaći kostim na plaži. Pa i Kim Kardašijan se slika tako, sve svetske zvezde... Nije mi jasno šta je tu čudno. To su zlobnici koji nemaju šta drugo da kažu, pa onda to komentarišu - rekla je pevačica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djokara23

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da Radojka uporedjuje sebe sa Kim K.?!?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija