• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.04.2019

10:28

(FOTO) NOĆ ZA PAMĆENJE! Naslednica porodice Karić slavila devojačko veče, a onda se desilo nešto o čemu NIJE NI SANJALA!

Estrada

(FOTO) NOĆ ZA PAMĆENJE! Naslednica porodice Karić slavila devojačko veče, a onda se desilo nešto o čemu NIJE NI SANJALA!

Podeli vest

Danijela Karić i Ivan Mileusnić 2. maja prirediće crkveno venčanje i veliko svadbeno veselje u Beogradu, a nešto više od dve nedelje pre svadbe Danijeli su njeni najbliži organizovali devojačko veče za pamćenje

Danijela Karić, pevačica i potpredsednik za PR i marketing BK grupe, i Ivan Mileusnić, koreograf, plesač i prvak u modernom plesu, ali i sudija i licencirani trener, ove godine proživljavaju najlepše životne trenutke.

U martu su se venčali u opštini, a 2. maja je zakazano crkveno venčanje i svadba, a na putu je i prinova.

Foto: Informer/privatna arhiva

Dok se bavila poslednjim pripremama za svadbu, Danijela nije ni slutila da joj najbolji prijatelji u tajnosti spremaju devojačko veče.

Foto: Informer/privatna arhiva

Njena kuma, sve bliske drugarice, ali i Ivanova kuma iznenadile su Danijelu, koja nije znala ništa osim da treba da obuče farmerke, cipele na štiklu i nešto u ciklama boji.

Veselo društvo se najpre uputilo u jedan kafić u centru Beograda, gde su prijateljice Danijelu "opremile" velom i krunom, dok su one na majicama nosile bedževe sa natpisom "mladina ekipa".

Po izlasku iz kafića dočekala ih je velika bela limuzina, kojom su se uputile u jedan prestonički klub.

Foto: Informer/privatna arhiva

Najveće iznenađenje usledilo je kada se oko 1 sat iza ponoći u klubu pojavio Ivan, što je Danijelu potpuno šokiralo, budući da su se neposredno pre toga čuli i da joj je on rekao da ide da spava.

Foto: Informer/privatna arhiva

- U jednom momentu kad sam rekla devojkama da slikamo selfi samo vidim Ivanovu facu u mom kadru i šok... tako me iznenadio da sam se oduševila i doneo buket ruža sa medom. Osetila sam ponovo leptiriće kao kad smo se smuvali, pa verili i baš sam bila iznenađena i oduševljena i tek mi je onda veče bilo zaista potpuno. Bio je još jedan detalj, kada su me sve devojke iznenadile, priredile video gde mene opisuju i govore par reči o meni, sve je bilo toliko lepo, originalno i posebno da sam prava srećnica jer imati takve prijatelje u današnje vreme, to je pravo blago - rekla je Danijela.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija