• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Rebić/I. Gajić

29.04.2019

16:17

(VIDEO) SLOBA RADANOVIĆ ZA INFORMER: I DALJE GAJIM OSEĆANJA PREMA KIJI!

Estrada

(VIDEO) SLOBA RADANOVIĆ ZA INFORMER: I DALJE GAJIM OSEĆANJA PREMA KIJI!

Podeli vest

Pevač Slobodan Radanović uveliko priprema novu pesmu, kao i spot, a na pauzi od snimanja odlučio je da nam otvori dušu

Bivši učesnik Zadruge Sloba Radanović krenuo je uzlaznim putem nakon učešća u istom rijaliti programu. Kako su mu pesme postale veliki hitovi, nastavio je istim tempom, pa punom parom priprema nove projekte. 

Posetili smo Radanovića na snimanju spota za najnoviju pesmu "Ja se ne brinem" i uspeli da saznamo šta nam to Sloba sprema u novoj pesmi.

- To je pesma koja trenutno opisuje kako se ja osećam i šta je u mojoj glavi - kaže Radanović.

Svakodnevno ga porede sa učesnicima Zadruge 2, što mu ne prija, jer kako kaže, njegov cilj je bio da se istakne kao pevač, što je napokon i uspeo, a rijaliti program u kom je i sam bio učesnik, slabo prati. 

- Kad imam vremena pokušavam da ga posvetim treningu ili da pogledam neki film, pročitam knjigu i da se naspavam, naravno. Tako da pokušavam da se isključim iz tih priča koje mogu samo da mi iscrpe energiju - rekao je za Informer Sloba.

Njegov odnos sa bivšom ženom, Kristinom Kijom Kockar, i dalje je komplikovan, ali Radanović tvrdi da je isto tako bilo i dok su bili u braku, tako da se po tom pitanju, ništa nije promenilo. 

Ističe kako i dalje postoji emocija prema bivšoj supruzi, ali da ni sam ne zna kako bi to definisao. Hteo je da ostane uzdržan, ali je na kraju ipak izjavio da Kiju voli u svim aspektima. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lara

pre 4 godine

A sto je ne bi volio kad je ona zena za sva vremena, kad je ona zena lafica, kad je ona zena kraljica...

PETER DINKLAGE SVI ONI LICE

pre 4 godine

Sizofreni jalovi pacov ... Tezak samozivi psihopata ... Patoloski lazov ... Besramni prdlja ... I sve to satkano u prekracenom metar i dvajes kopiletu koje je postalo monstrum i bez trunke stida i samopostovanja godinama vreba uhodi progoni povraca prdi i umiree za svojom ''preuhranjenom sirotinjom'' tzv. muuz . OLICENJE SVOG PODRIJETLA - NAJHRABRIJA JER NEMA STIDA .

Lidija

pre 4 godine

Prvo sramota sto se takvom bolesniku daje prostor ovde a drugo Boli vas Kija i boli vas Sloba i tek ce da vas bole.Naravno da ce da voli svoju slatku,uspesnu i talentovanu zenicu.Sladak su par.Ne mozete im nista vi Lunini fanovi.

lea

pre 4 godine

Mnogi na njenom mestu bi postigli isto,njoj je sve servirano na tacni,a njenoj popularnisti doprinose mediji koji svaku glupost objavljuju o njoj,ona niti je nekakva žena,jer da jeste ne bi bila javno prevarena,niti je lavica,a pogotovo ne kraljica.Prosečna ženica iz komšiluka,ja ne vidim nikakve vrednosti kod nje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija