• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

09.05.2019

09:48

(VIDEO) BILA SAM MAJKA NAJOMRAŽENIJE LJUBAVNICE 21. VEKA! Anabela progovorila o Luni, a evo šta misli o njenoj vezi sa Markom!

Estrada

(VIDEO) BILA SAM MAJKA NAJOMRAŽENIJE LJUBAVNICE 21. VEKA! Anabela progovorila o Luni, a evo šta misli o njenoj vezi sa Markom!

Podeli vest

Anabela Atijas u emisiji "Magazin in" govorila je o svojoj ćerki Luni Đogani koja trenutno boravi u Zadruzi 2, te se osvrnula na njeno učešče u prvoj sezoni ovog rijalitija kada je bila u vezi sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem nakon čega je dobila gomilu negativnih komentara

- Ja sam bila majka najomraženije ljubavnice 21. veka - rekla je Anabela u ''Magazinu In'', a Sanja ju je upitala da li je zadovoljna trenutnim izborom svoje ćerke, odnosno njenom vezom sa Markom Miljkovićem u Zadruzi 2.

- Ako se iko isplakao i izvrištao, to sam ja - priznala je pevačica.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 4 godine

Nikad luna nije bila najomrzenija, vec su je mediji predstavljali tako, ali mnogo ljudi voli Lunu, samo sto se o tome ne pise vec is nekih razloga su o Luni i njenoj porodici pisali i pisu najgore!!! Luna je osoba koja je iskrena, ok napravila gresku jer je mlada i naivna nasela na igru bracnog para koji je to sve osmislio unapred i iskoristili Lunu i njenu naivnost da bi postali poznati.

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija